Frumusețe electrizantă – Susan Sarandon și Mercedes-Benz Concept EQ

,
1.25K 0

Susan Sarandon este vedeta noii campanii lansate de compania cu stea în trei colțuri. Mercedes-Benz prezintă Chapter Two (Capitolul 2) al #mbcollective Fashion Story, o serie alcătuită din trei capitole, care promovează tinere talente internaționale.

Mercedes-Benz Concept EQ, câștigătoarea premiului Oscar, Susan Sarandon, și protejatul său, producătorul Bryan Mooser își fac apariția în “Generation Now, Generation Next”, film realizat de Luke Gilford, fotograf, scenarist și producător californian. Platforma oferă sprijin formatorilor de opinie de mâine.

Susan Sarandon

Capitolul 2 o aduce în prim plan pe Susan Sarandon, dar și energia și prietenia care caracterizează relația ei cu Bryan Mooser, subliniată aici prin tonuri de roșu și imagini expresive.

Susan Sarandon este o figură impresionantă nu numai la Hollywood, dar și în calitatea sa de activist în domeniul social și politic. În 1999, actrița a fost desemnată Ambasador UNICEF și, șapte ani mai târziu, a primit premiul pentru Acțiuni Umanitare împotriva Foametei.

“Mă simt privilegiată că pot participa la această campanie Mercedes-Benz ca ambasador pentru acțiuni umanitare. Prezint cu mândrie acest Concept EQ, ca parte a colaborării cu Mercedes, pentru că este foarte important pentru mine să sprijin propulsiile alternative “, spune actrița în vârstă de 70 de ani.

Comentati?

Your email address will not be published.