Întâlnire cu istoria! Mercedes-Benz expune mașini de legendă la Paris

,
1.13K 0

Automobile clasice, unele vechi de un secol, și mașini care încă nici nu și-au făcut apariția pe piață și probabil nici nu o vor face în următorii 20 de ani. Toate acestea într-un singur loc. Grand Palais din Paris. Probabil că așa arată raiul pasionaților de mașini.

Sub somptuosul plafon the sticlă vizibil cam din orice loc din Paris, întinzîndu-se între Sena și Champs Elysees, Grand Palais a găzduit un eveniment istoric, sub titulatura “Les Belles Etoiles” (“Frumoasele stele”).

Expunînd 80 de mașini legendare, toate aliniate pe podeaua cu o lungime de 240 de metri a scheletului de sticlă și oțel, Mercedes-Benz a aniversat 130 de ani de istorie și pe pământ francez. Legendara construcție pariziană inaugurată în 1900, care a înfruntat două războaie mondiale, și producătorul auto premium și-au dat întâlnire la Paris pentru a face timpul să stea în loc. De la prima mașină din istorie, Patent Motorwagen, construită de Carl Benz în 1886, și până la futuristele concepte IAA și Vision Tokyo, care prefațează rularea autonomă, toate au fost acolo pentru o singură zi.

Paris Les Belles Etoiles (15)

Actualele game Mercedes -Benz și Mercedes-AMG, inclusiv C-Class Cabriolet, SLC 300, AMG GT S și multe altele, au fost și ele la Grand Palais de pe Champs Elysees.

În secția ‘wow’ a expoziției auto de la Paris, exclusivistele SLR Stirling Moss, SLR McLaren Coupe și 300 SL și-au întins portierele în formă de aripi, gata de decolare.

Prețul unui bilet pentru adulți a fost de 12 euro. Copiii sub 12 ani au beneficiat de acces gratuit.

Pentru mai multe fotografii de la eveniment, vă invităm pe site-ul TF1!

Comentati?

Your email address will not be published.