Cine este noul CEO Mercedes-Benz România?

,
2.41K 0

Noul CEO Mercedes-Benz România vine direct din Coreea de Sud. Neamțul în vârstă de 45 de ani, Martin Schulz, va prelua funcția de la predecesorul său, Philipp Hagenburger, începând cu 1 iunie 2019. hagenburger pleacă să conducă destinele Daimler în Asia.

Martin Schulz este în echipa Mercedes-Benz de două decenii. A lucrat în Vietnam și Thailanda ca șef al diviziei de Vânzări și Marketing, iar din 2016, activează în Coreea, conducând departamentul de Produs și Marketing.

„Sunt mai mult decât bucuros să îi urez bun venit lui Martin Schulz la conducerea Mercedes-Benz România și sunt convins că know-how-ul său complex va avea o contribuție esențială în atingerea unor noi etape de succes pe piață”, a declarat Matthias Lührs, Head of Region Overseas Mercedes-Benz Cars.

Martin Schulz_CEO Mercedes-Benz Romania & Philipp Hangenburger_CEO Daimler SEA

„Sunt foarte încântat să mă alătur echipei Mercedes-Benz România și, împreună, să continuăm consolidarea poziției Mercedes-Benz pe piață și să ducem mai departe munca excepțională cu care i-am obișnuit pe clienții și partenerii noștri”, a spus Martin Schulz.

Philipp Hagenburger își ia adio de la România după ce a condus Mercedes-Benz de la noi timp de trei ani. Funcția de CEO ocupată în România completează un CV impresionant, care include poziții ca >>>

Comentati?

Your email address will not be published.