Faceți cunoștință cu bunicul Lewis! Campionii nu sunt prudenți!

,
1.22K 0

Campionii nu conduc prudent. Chiar și copiii de grădiniță o știu. Așa că Mercedes AMG PETRONAS și Allianz îl aduc pe micile ecrane pe “Bunicul Lewis” pentru a demonstra că poți conduce în siguranță chiar și atunci când mergi la limită.

Mercedes AMG PETRONAS face echipă cu Allianz, pentru cea mai recentă campanie privind siguranța pe drumurile publice și o fac într-un mod care, fără dubii, atrage atenția publicului. În reclamă, campionul mondial apare deghizat într-un bunic cu părul alb și memorie scurtă, înconjurat de nepoții plictisiți de poveștile lui din Formula 1. Acțiunea are loc în viitor, în anul 2066, în sufrageria unei vile britanice.

“V-am povestit vreodată cum a devenit bunicul vostru campion mondial în 2008?”

“Da, bunicule, ne-ai povestit!”

“Dar în 2014?”

“Dar în 2015?”

“Bunicul vostru a fost un pilot foarte prudent. Nu și-a asumat niciodată riscuri. Niciodată. Și mereu am făcut ceea ce alții așteptau de la mine”, începe povestea spusă de bunicul Hamilton. Nepoții îl privesc plictisiți. Au auzit poveștile de nenumărate ori. Nici chiar ei nu cred că așa se ajunge campion mondial.

Dar de această dată, puștii vor să știe exact cum s-a întâmplat, iar când bunicul își amintește că nu a respectat niciodată limitele și a forțat la maximum pe circuitele lumii, figurile lor se luminează de bucurie.

“Îndrăznește să-ți urmezi instinctele. Îndrăznește să-ți urmărești visul! Îndrăznește! Suntem alături de tine”, este sfatul campionului mondial. Dacă Lewis Hamilton le va povesti nepoților despre cum a devenit campion mondial și în 2016, rămâne de văzut. La ora actuală, triplul campion mondial se află la 9 puncte în spatele colegului de la PETRONAS, liderul clasamentului mondial Nico Rosberg.

https://www.youtube.com/watch?v=VJExm5rJk7Y

Comentati?

Your email address will not be published.