Șase țări în șapte zile cu Mercedes-Benz CLA

,
1.3K 0

Șase țări într-o singură săptămână. O călătorie pentru a aduna povești de neuitat. Aventurierii au călătorit la bordul unui Mercedes-Benz CLA Coupe și al unui CLA Shooting Brake, urmărind instantaneul perfect, apusul portocaliu, dar și figurile expresive pentru portrete impecabile.

Locuri celebre, dar și altele mai puțin cunoscute turiștilor, i-au fascinat pe călători. Orașul Amsterdam din Olanda le-a deschis noi orizonturi. Apoi drumurile toscane i-au făcut să înțeleagă ce înseamnă cu adevărat la dolce vita. Sălbăticia munților elvețieni i-a captivat, iar Parisul i-a convins să întârzie într-una dintre cafenelele de pe Champs Elysees pentru un croissant în plus. Berlinul și-a deschis generos porțile pentru călători, iar Bruxelles-ul i-a fermecat cu gustul de ciocolată.

Vara anului 2016 a adus aventuri inedite pentru cei care au urcat la volanul celor două Mercedes-uri CLA, coupe-ul cu patru uși și Shooting Break, în cadrul programului #Urba Discovery. Aceștia au condus 2500 de kilometri de-a lungul și de-a latul Europei, într-o singură săptămână, colecționînd peisaje pe post de suveniruri.

Clipul recapitulează călătoria lor prin Europa. Imaginile au fost înregistrate cu aparate foto ultra-performante, de către fotografii profesioniști Basti Hansen și Andre Josselin.

Comentati?

Your email address will not be published.