Amestecul sportiv-executiv: Mercedes Concept Style Coupe

Coupe-ul Mercedes Concept Style
,
1.43K 0

Ceea ce cunoașteți astăzi ca fiind Mercedes-Benz CLA, a început, așa cum se întâmplă de multe ori în industria auto, sub forma unui prototip care și-a făcut debutul la Salonul Auto din China din 2012: Mercedes Concept Style Coupe.

Rebelul cu stil. Așa era văzut Concept Style Coupe de către Mercedes-Benz, când a fost prezentat la Beijing, la Salonul Auto din China. În același timp, Mercedes-Benz făcea primii pași spre lansarea unui nou limbaj de design în segmental sportiv-executiv.

Pentru acest lucru, Concept Style Coupe a adoptat farurile tehnice ca pe un nou design de faruri cu semnalizatoare inovatoare, cu noul motor pe benzină cu turbocompresor, cu 4 cilindri, dezvoltînd 211 CP și cu sistemul de tracțiune integrală 4MATIC.

În ceea ce privește exteriorul, Concept Style Coupe  are 4.637 mm lungime, 1.891 mm lățime și 1.398 mm înălțime. La o privire mai atentă, vă puteți da seama cu ușurință de elementele de stil care au fost prezentate de către un alt concept, Clasa A.

Showcar Mercedes Concept Style Coupé

Acest look sportiv, dar elegant, este realizat și prin folosirea finisajului pentru vopsea Alubeam, a unei grile cu aspect de diamant, a jantelor de 20 de inchi cu nituri perforate pe spițe și a geamurilor laterale fără rame.

Toate acestea sunt continuate la interior, care a fost decorat cu paneluri cu finisaje ample de fibră de carbon, în timp ce combinația de gri deschis și antracit are origini în lumea modei.

Pielea nu putea să lipsească de la petrecere, așa că Mercedes-Benz a optat pentru piele nubuc și Alcantara, plus piele întoarsă pe volanul sport. Ca și la conceptul Clasa A, prizele de aer ne amintesc de motorul unei aeronave.

Comentati?

Your email address will not be published.