Mercedes a avut un lider pentru clasa compactă: Conceptul A-Class

Mercedes-Benz Concept Clasa A
,
1.65K 0

China, se pare, a primit toată atenția din parte producătorilor germani, din moment ce Mercedes-Benz a facut un obicei din a lansa noile concepte pe pământ asiatic. Așa cum s-a întâmplat și când a fost vorba de Conceptul A-Class.

De această data, Salonul Auto de la Shanghai a fost scena pe care Mercedes-Benz și-a expus Conceptul A-Class. Folosind o capotă lungă, o formă generală alungită și geamuri înguste, Conceptul A-Class se vrea a fi o doză concentrată de dinamică și frumusețe.

Pentru debutul său din aprilie, din China, Conceptul A-Class a primit un motor de 2 litri în 4 cilindri, cu ardere internă, care dezvoltă 210 CP, controlat de o cutie cu dublu ambreiaj, cu 7 trepte.

Concept A

Conceptul A-Class a fost alegerea Mercedes-Benz pentru introducerea sistemului multimedia COMAND Online și a folosirii funcțiilor smartphone cum ar fi radio pe internet, email și rețele de socializare ca aplicații pe un monitor de 7 inchi, operat cu ajutorul unui jog.

În afara stilului de viață digital pe care l-a scos în evidență, prototipul a fost echipat și cu un sistem de avertizare la coliziune bazat pe radar, cu Adaptive Brake Assist, o premieră mondială pentru clasa compactă.

Concept A

Evident, una dintre piesele de rezistență ale Conceptului A-Class este interiorul. Bordul a fost conceput ca să arate ca o aripă de avion și a fost căptușit cu material textil elastic, transparent.

În plus, este clar că gurile de ventilare din bord sunt inspirate de imaginea motoarelor unui aparat de zbor, în timp ce își schimbă culoarea în funcție de temperatura selectată de pasageri pentru sistemul de climatizare: albastre dacă este răcoare, iar habitaclul este ventilat cu aer proaspăt, dar roșii dacă fluxul de aer este încălzit.

Comentati?

Your email address will not be published.