Adolescent fără permis intră cu Mercedes-ul părințior în casă

,
1.42K 0

Ce tineri și neliniștiți suntem în tinerețe! Așa este și acest adolescent din Carolina de Nord, care a ajuns cu Mercedes-ul părinților într-o casă din nordul orașului Raleigh. Are doar 15 ani și nu are permis. Acum probabil că nici nu va putea obține unul vreodată.

Puștiul care abia dacă știa ce face fiecare pedală, a accelerat până la 145 km/h pe un drum cu limită de viteză de 50 km/h. A pierdut controlul mașinii, a traversat două grădini, a ratat coliziunea cu niște copaci uriași pe parcurs, a lovit trei mașini – printre care un Ford Mustang nou-nouț –, s-a rotit 180 de grade și a intrat în plin într-o casă.

Adolescentul se afla la volanul Mercedes-ului tatălui său și, din fericire pentru el, a reușit să iasă din mașină teafăr și nevătămat, înainte ca echipajele de poliție să-și facă apariția. Nimeni din casă nu a fost rănit, dar acum biroul locuinței arată de parcă a fost lovit de urgan.

Proprietarii casei se aflau acasă și se uitau la televizor, în jurul ore 10:40 p.m. Marie Otto spune că a avut senzația că ceva a explodat în casă. Când a ieșit în hol, complet dezorientată, a observat că partea posterioară a unei mașini a intrat în biroul ei și încă fumegă. Iar prin peretele spart, putea să vadă în grădină.

Se pare că nu este prima oară când soții Otto primesc – ce-i drept, împotriva voinței lor – o mașină în casă. “De când locuim aici, am avut parte de multe experiențe de acest gen. Chiar mi-ar plăcea dacă cineva ar face ceva în așa fel încât șoferii să încetinească în curba aceasta”, mărturisește doamna Otto.

Ei bine, singurele lucruri care merg încet în zonă sunt planurile autorităților. Acestea lucrează, de ani de zile, la modificări care să-i convingă pe șoferi să încetinească. Dar încă nu se vede niciun rezultat. Nouă bariere de viteză vor fi amplasate de-a lungul străzii Currituck până în 2017. Dar înainte de 2017, familia trebuie să-și repare peretele și nu are decât să spere că nu va mai avea musafiri nepoftiți.

Comentati?

Your email address will not be published.