Echipează-ți mașina pentru vară cu anvelope de calitate

,
1.46K 0

Vara inseamna si plecat in vacanta cu familia, iar siguranta celor dragi este primordiala. De aceea, iti vei dori ca masina sa va duca si sa va aduca inapoi acasa bine sanatosi. Pentru asta este esential ca autovehiculul sa fie bine echipat, in special cu anvelope de calitate.

Temperaturile au inceput sa treaca frecvent de 30 de grade Celsius, iar la nivelul asfaltului temperatura ajunge la 50-60 de grade. Chiar daca nu exista o prevedere legala prin intermediul careia soferii sa fie obligati sa isi echipeze masina cu cauciucuri de vara, specialistii avertizeaza asupra faptul ca anvelopele special create pentru temperaturi ridicate confera o mai mare siguranta datorita distantei mai mici de franare pe care o asigura comparativ cu un set de anvelope de iarna.

Cauciucul din care sunt fabricate anvelopele de vara ruleaza bine de la 7-8 grade Celsius in sus. Acestea isi pastreaza aderenta pe carosabil, chiar si atunci cand plaja de rulare este redusa in raport cu specificatiile producatorului.

E foarte important sa cumperi anvelope de vara de la producatori de renume in domeniu, care utilizeaza doar materiale supuse in mod repetat testelor de specialitate. Asigura-te ca toate anvelopele vehiculului provin de la acelasi producator si au acelasi profil al caii de rulare. Chiar daca sunt mai scumpe, investitia se va amortiza in timp, intrucat nu se uzeaza atat de usor si, practic, au o durata de viata mai mare.

Un alt avantaj al anvelopelor de calitate este dat de faptul ca asigura un consum redus de combustibil. Astfel, anvelopele performante, de clasa A, comparativ cu cele din clasa G, ofera o reducere a volumului de combustibil cu aproximativ 0,6 litri la 100 de kilometri.

Daca ai decis ca e momentul sa investesti intr-un set de anvelope de buna calitate, Nexxon,  unul dintre cei mai distribuitori de anvelope din Romania, face in aceasta perioada reduceri consistente de pret. Profita de promotii la anvelope de vara si vei ramane si cu bani de vacanta!

Cumpara pana pe 31 iulie un set complet de 4 anvelope de vara Petlas si primesti cadou un incarcator auto pentru telefon. Anvelopele Petlas sunt alegerea ideala pentru cei care utilizeaza masina frecvent atat in localitate, cat si in afara ei, dar si pentru cei care doresc sa se incadreze intr-un buget determinat. Mai mult, la anvelopele Petlas vei beneficia de o garantie extinsa de 5 ani!

Specialistii Nexxon recomanda si anvelopele Vredestein, daca iti doresti cauciucuri silentioase si confortabile. Modelul Sportrac-5, spre exemplu, exceleaza in termeni de stabilitate si abilitate pentru condus sportiv, fapt ce are drept rezultat o manevrabilitate excelenta atat pe suprafetele carosabile ude, cat si pe cele uscate. Canelurile fine din sectiunea de mijloc a benzii de rulare cu o adancime a benzii de rulare optimizata fac anvelopa si mai eficienta energetic.

Comentati?

Your email address will not be published.