Clasa C recunoscută de Yahoo! Autos drept Luxury Car of The Year

Mercedes-Benz C-Class
,
1.42K 0

Săptămâna trecută, duminică mai exact, Yahoo! Autos și-a dezvăluit câștigătorul pentru secțiunea Luxury Car of the Year, iar Mercedes-Benz Clasa C a fost modelul premiat.

Conform website-ului, Yahoo! Autos a testat un C300 4MATIC Sport care a impresionat printr-un profil elegant cu o capotă lungă și parțile laterale sculpate care lasă impresia că se joacă cu lumina. Ceea ce i-a convins pe jurnaliștii de la Motor Authority a fost, bineînțeles, interiorul, adică ceea ce contează cel mai mult la o mașină de lux. Justin Hyde, managing editor, a spus că ”nu este vorba doar de materialele de la interior, ci de aspect și de funcțiile care îți dau senzația de lux.”

2015-Mercedes-Benz-C-Class-14

În ciuda faptului că este o mașină frumoasă și perfectă din aproape toate punctele de vedere, Mercedes-Benz C300 are propriile sale puncte slabe. Poate cel mai important dezavantaj este lipsa implicării totale a șoferului în comparație cu alte modele din segment, mult mai focusate. Dar, ca orice altă mașină de lux, Clasa C este oferă o călătorie extrem de confortabilă și o stabilitate ridicată la viteze mari, caracteristici ce merită lăudate așa cum se cuvine.

Cu siguranță nu a fost o victorie detașată pentru Mercedes-Benz, care a trebuit să rivalizeze cu Hyundai Genesis, un adversar pe măsură pentru câștigător.

Lista completă a concurenților incluși în lista website-ului auto sunte modele din 2015 Acura TLX, 2015 Alfa Romeo 4C, 2014 BMW M235i, 2015 Chrysler 200C, 2015 For Mustang, 2015 Hyundai Genesis Sedan, Hyundai Sonata Sport 2.0T, 2015 Kia K900, 2015 Maserati Ghibli și 2015 Subaru WRX.

Clasa C nu este un model pe care Mercedes-Benz trebuie să îl producă, ci pe care acesta dorește să îl producă

Chris Shenon, editor pentru Yahoo! Autos a laudat puterea care îți încântă simțurile, dar și accelerația fină a mașinii. Mai mult decât atât, a mai adăugat caracterul sport, silențiozitatea și, pur și simplu, plăcerea de a conduce o astfel de mașină.

Pentru a concluziona cum se cuvine, Clasa C nu este un model pe care Mercedes-Benz trebuie să îl producă, ci pe care acesta dorește să îl producă.

 

Comentati?

Your email address will not be published.