Audi Q7 la Salonul Auto de la Detroit cu câteva luni înaintea ML facelift

A doua generație Audi Q7
,
1.51K 0

Pe măsură ce se apropie prezentarea oficială a noului Aud Q7, model ce va fi lansat cel mai probabil la Salonul Auto de la Detroit, vă prezentăm cele mai recente și clare poze ale noului SUV și noile faruri LED Matrix.

Prototipurile pe care vi le-am arătat până acum vin la pachet cu proiectoare Xenon, care vor fi standard pentru noul Q7. Iar pentru 2.000 de euro în plus, clienții vor putea opta pentru farurile și mai avansate tehnologic Matrix LED.

Acest sistem a fost prezentat anul trecut pe A8 facelift și, în curând, va fi disponibil și pe modelele A6 și A7, inclusiv pe modelele S și RS. Acest sistem folosește multe diode separate care pot fi controlate individual pentru a maximiza vizibilitatea, fără a orbi ceilalți participanți la trafic.

Pozele noastre spion indică faptul că structurarea farurilor cu LED la noul Q7 este puțin diferită în comparație cu celelalte modele. Există o singură lentilă pentru faza scurtă și trei pentru faza lungă, separate de un rând de lumini ale sistemului de lumini de zi.

De asemenea, ne-am putut face o idee clară în legătură cu restul caracteristicilor de design disponibile pe acest SUV. Este mai mult decât evident că o parte din masivitatea actualului Q7 a fost combinată cu viitorul limbaj de design Audi. Trăsătura principală va fi noua grilă hexagonală a radiatorului, foarte ușor de recunoscut, ce a fost unită cu farurile pentru a da impresia unei părți frontale mai impunătoare.

Audi Q7 este în continuare o mașină masivă, ce se impune atât pe șosea, cât și în afara ei. Cu toate astea, Audi a promis reducerea masei la gol cu 300kg, datorită folosirii noii platforme MLB-Evo, dezvoltată de Audi pentru toate modelele dn Grupul Volkswagen cu motoare montate longitudinal și tracțiune față și integrală.

Motorizările disponibile vor proveni de la A7 și A8, inclusiv trei unități diesel 3.0 TDI cu o putere ce variază între 218 CP și 320 CP. De asemenea, este planificat și un model sport, propulsat ori de un motor twin turbo V8 de 4 litri sau de un TDI „tri-turbo”, împrumutat de la conceptul RS5, un concurent direct pentru BMW X5 M50d. Zvonurile vorbesc despre o putere maximă de 408 CP pentru acest tri-turbo diesel. Însă la debut nu va fi disponibil nici modelul de top și nici Q7 plug-in hybrid e-tron, planificat pentru viitor.

Comentati?

Your email address will not be published.