Roadster-ul Mercedes-Benz SL este iarăși tânăr – noi fotografii spion

,
1.36K 0

Oare Mercedes-Benz SL a găsit izvorul tinereții? Nu, roadster-ul german doar are parte de o grămadă de îmbunătățiri cosmetice și tehnice, aduse de faceliftul obișnuit de la mijlocul ciclului de viață.

Noi fotografii spion arată mai clar farurile reconfigurate – asemănătoare ca stil celor folosite de S-Class Coupe. Acestea sunt însoțite de prize de aer cu formă nouă și poziționate mai jos, de cea mai recentă înfățișare a grilei față de la Mercedes-Benz, dar și de stopuri și bară spate reconfigurate, cu țevi de evacuare mai proeminente în partea posterioară.

Din păcate, interiorul acestui model de teste este încă ascuns sub un camuflaj masiv. Bineînțeles, asta nu ne poate opri să nu dezvăluim faptul că sistemul multimedia va suferi o schimbare majoră, care va include apariția sistemului de control rotativ în stilul celui de la C-Class și un ecran touch cu dimensiuni mai mari.

Spy-Shots of Cars

În ceea ce privește motorizările, Mercedes-Benz nu ține vreun as în mânecă, gama actuală fiind preluată în mare parte neschimbată. Anul trecut, SL a primit în plus versiunea SL400, propulsată de un motor V6 twin-turbo cu o capacitate de 2,996 cc, care produce 329 CP. SL500 și versiunea SL63 propulsată de un motor AMG V8 vor fi, de asemenea, disponibile.

Mercedes-Benz SL va ajunge la dealeri după prezentarea oficială care va avea loc, cel mai probabil, anul viitor, la salonul auto de la Geneva.

Sursă foto: AUTOMEDIA

 

Comentati?

Your email address will not be published.