A fost construit primul Mercedes C-Class Cabriolet

,
1.75K 0

Primul Mercedes C-Class Cabriolet a ieșit de pe linia de asamblare. Noua decapotabilă, inclusiv versiunile AMG, este produsă la uzina Mercedes-Benz din Bremen, Germania, același complex care asamblează întreaga gamă C-Class (modelele limuzină, break și Coupe).

Primul Cabriolet din istoria gamei de modele C-Class va ajunge în showroom-urile Mercedes în această vară și poate fi deja comandat de clienții din lumea întreagă.

Oferind patru locuri și un acoperiș textil clasic, noul Mercedes C-Class Cabriolet se laudă cu o listă impresionantă de calități, cum ar fi design-ul fascinant, caroseria dinamică însoțită, opțional, de suspensia pneumatică, transmisia automată 9G-TRONIC și motoare eficiente.

C-Class Cabriolet vine cu o structură ușoară inteligentă, care include, în proporție mare, aluminiu. Componentele ușoare se regăsesc și la nivelul aripilor, al capotei și al capacului portbagajului, prezența reducînd greutatea mașinii, dar și emisiile CO2. În consecință, o gamă variată de tehnologii inovatoare însoțește caroseria.

Mercedes-Benz startet Produktion des C-Klasse Cabriolets

“Cu noul C-Class Cabriolet, patru modele ale unei game de produse sunt produse în mod flexibil, eficient și la cea mai înaltă calitate în uzina de la Bremen – un punct de referință pentru această locație și pentru forța de muncă de aici”, a spus Markus Schäfer, membru al Consiliului Divizionar al departamentului de Autoturisme, Management al Producției și al lanțului de aprovizionare de la Mercedes-Benz.

Odată cu apariția Clasei C Cabriolet pe linia sa de producție, uzina din Bremen cunoaște o dezvoltare a portofoliului său de asamblare, acesta ajungînd la nouă modele Mercedes diferite. Printre acestea, limuzina, break-ul și Coupe-ul C-Class, E-Class Coupe și E-Class Cabriolet, plus SUV-ul GLC și modelele roadster SLC și SL.  În 2016, uzina primește încă un model nou, GLC Coupé, care ridică la zece numărul total al vehiculelor construite în Bremen.

Comentati?

Your email address will not be published.