A șasea ediție Mobile Kids, campanie organizată de Mercedes-Benz și Salvati Copiii

,
1.35K 0

Peste 3.500 de elevi și 15 școli din Capitală au participat la cea de-a șasea ediție Mobile Kids, organizată de Mercedes-Benz și Salvați Copiii. Copiii au ocazia de a explora universul Mercedes-Benz la Muzeul Țiriac Collection.  

Programul este compus din cursuri interactive de informare cu privire la siguranța rutieră și îi învață pe cei mici să dezvolte comportamente responsabile în trafic într-o manieră prietenoasă.

Alături de cursurile în școli susținute de voluntarii Salvați Copiii, programul cuprinde și lecțiile în format online, la îndemâna tuturor, dar și diverse acțiuni menite să trezească interesul celor mici, pentru a putea reține informațiile cu ușurință. Mascota MOKI i-a acompaniat și anul acesta pe cei mici pe toată durata campaniei. Noutatea acestei ediții a fost reprezentată de vizitele la Muzeul Țiriac Collection, unde copiii au îmbinat disciplina, informarea și totodată joaca cu descoperirea captivantă a mașinilor de epocă Mercedes-Benz.

Până în 2016, cu ajutorul Salvați Copiii, aproape 10.000 de elevi au participat la    campanie, dezvoltând astfel simțul răspunderii, o mai mare atenție în zonele circulate de mașini. Continuarea programului în 2016 reflectă angajamentul Mercedes-Benz și Salvați Copiii de a vedea rezultate pozitive peste ani cu privire la îmbunătățirea comportamentului elevilor, actuali pietoni și viitori șoferi.

Site-ul Mercedes Benz are o secțiune dedicată programului, din 2013: www.mercedes-benz.ro/MobileKids. Astfel, atât părinții, cât și copiii pot vizualiza conținutul transmis în cadrul lecțiilor anterioare, și pot fi informați constant cu privire regulile de circulație și importanța purtării centurii de siguranță.

Mercedes-Benz - Mobile Kids  (1)

Organizația Salvați Copiii a mobilizat echipe de voluntari, ca în fiecare an, pentru ca împreună cu MOKI să îi motiveze pe copii să înțeleagă de ce este importantă responsabilitatea în trafic. Lecțiile au avut parte de o participare activă a elevilor, care au fost încurajați să se implice și să primească sfaturi despre regulile de circulație.

Școlile care doresc să se înscrie în 2017 în programul Mobile Kids pot contacta reprezentantul Organizației Salvați Copiii, Andreea Hagiu, la adresa de email andreea.hagiu@salvaticopiii.ro.

Comentati?

Your email address will not be published.