Accidentul romantic – O nouă reclamă amuzantă de la Mercedes-Benz

,
1.42K 0

Nu e nimic romantic în legătură cu o coliziune în parcare. Totuși, Mercedes-Benz transformă un asemenea incident într-o poveste de dragoste.

Cel mai trist film din istoria cinematografiei, Love Story. 1976. Filmul cu bruneta care suferă de o boală incurabilă. Vă mai aduceți aminte? Sigur, mulți dintre noi nici nu eram născuți atunci. Dar Mercedes-Benz readuce povestea pe ecrane. Și o transformă total, păstrînd doar titlul celebrei pelicule.

În reclama TV, un cuplu de îndrăgostiți ajunge la o concluzie: Indiferent ce se întâmplă – cel mai important este să ai numărul necesar.

Nu avem nicio brunetă bolnavă și niciun “boboc”, așa cum obișnuia ea să-i spună partenerului din film. Fascinat de frumusețea tinerei aflată pe scaunul pasagerului, tânărul aflat la volanul unui Mercedes-Benz CLA 180 d, lovește scooter-ul din spate în timp ce efectuează o parcare laterală.

“Verifică numărul in buzunar”, îi face semn fata, după ce coboară din mașină. Cartea de vizită îl anunță: “Un singur telefon. O singură echipă. Avem grijă de tot. Numărul tău de urgență în toată Europa.”

Dar vai, agentul de asigurări este foarte bun în domeniul său! Știe exact ce urmează să se întâmple. Dar oare șoferul o va suna? Nu suntem agenți de asiguri, nu putem ghici. Așa că vă invităm să urmăriți reclama pentru a afla.

 

Comentati?

Your email address will not be published.