Drag race: Cum câștigă Mercedes-AMG A45 duelul cu Alfa Romeo Giulia QV

,
1.64K 0

Oare cum s-a întâmplat? Cum a reușit noua super limuzină de la Alfa Romeo să ia bătaie la posteriorul ei extrem de sexy de la cea mai tare compactă din lume, Mercedes-AMG A45?

Giulia Quadrifoglio este mașina în fața căreia toți am rămas cu gura căscată, din momentul în care a venit pe lume. Cu liniile sale seducătoare și cu atitudinea ușor arogantă, Giulia este mai mult decât limuzina cu care mergi la birou zi de zi. 510 cai putere aleargă sub capota sculptată frumos, iar motorul trimite această putere și un cuplu de 600 Nm către toate cele patru roți, făcând mașina să gonească de la 0 la 100 km/h în doar 3,9 secunde.

Cea mai recentă cursă pusă în scenă de Archi Hamilton Racing o aduce pe Giulia pe un circuit cu suprafață de rulare udă, față în față cu un Mercedes-AMG A45 cu 450 CP, în locul celor 381 standard, dotat cu sistemul de tracțiune integrală 4Matic și cu Launch Control. Poate vă gândiți că este o luptă un pic nedreaptă și că Giulia va lăsa Mercedes-ul compact într-un nor de praf. Ei bine, urmăriți ce se întâmplă!

Noroc că AMG-ul trece linia de sosire înainte ca forța brută a Giuliei să-și spună cuvântul! Dar ce spuneți de un start din mers? Pe cine ați paria? Să spunem că cine râde la urmă, râde mai bine?

Comentati?

Your email address will not be published.