Primul video cu Mercedes A-Class facelift. O mașină făcută să ajungă departe!

,
3.68K 0

Vă aducem primele imagini în mișcare cu noul Mercedes-Benz A-Class și Mercede A 45 AMG. Gama a fost supusă unei transformări majore, atât din punct de vedere vizual, cât și din punct de vedere al puterii ascunse sub capotă.

Meredes-Benz tocmai a postat acest nou clip în care apare cel mai recent model asupra căruia compania germană a aplicat un facelift. Prima care face zgomot (modul Sport ne aduce această simfonie) este A 45 AMG. Bolidul în culoarea vinului roșu arată ca o formulă câștigătoare și aleargă pe circuit mușcînd din suprafețele vibratoare de pe margine.

Apoi, clipul ne teleportează într-un mediu mai liniștit. Un A verde călătorește pe drumuri rurale flancate de lanuri galbene de rapiță. Dar liniștea și pace sunt doar iluzii când vine vorba de A-Class.

2016-Mercedes-A-Class-42

Ediția Motorsport argintie din clip este orice altceva, dar cu liniștea și pacea nu prea are legătură. Mașina cu ornamente verde petrol (verde Petronas, am spune) marchează parteneriatul de succes din Formula 1, acolo unde piloții Mercedes au șanse mari să obțină al doilea titlu consecutiv pentru constructor. Culoarea este înfățișată pe barele față și spate, pe eleronul posterior, pe jante, în timp ce vehiculul vine cu jante și oglinzi laterale sport AMG. Interiorul, de asemena ușor modificat al A-ului se potrivește impecabil cu agresivitatea și combinația coloristică a exteriorului.

Noi ne oprim aici, iar pentru dumneavoastră a venit timpul să faceți o călătorie în A-Class. Pentru următoarele secunde, puteți alege orice model vă doriți!

Ați revenit la realitate? Ok, puteți să mai întârziați câteva secunde… Vă anunțăm noi când se face luni, ca să vă opriți din visat. Și când vă întoarceți în lumea reală, click aici pentru toat detaliile tehnice ale Mercedes-ului A-Class facelift.

Comentati?

Your email address will not be published.