The Grand Tour: Clarkson & Co se distrează cu Stig și AMG GT

,
1.2K 0

The Grand Tour se apropie de debutul care va avea loc pe 19 noiembrie. În timp ce fanii din lumea întreagă abia așteaptă să-i vadă pe Clarkson & Co în acțiune, trioul mai petrece o zi pe circuit în stil Top Gear, cu Mercedes-AMG GT și însuși Stig.

Cu fostul (și cel mai bun) Stig, Ben Collins, la volanul lui Mercedes-AMG GT, Porsche 911 Turbo S și Corvette Z06, Clarkson, May și Hammond nu au putut rezista să nu cronometreze cele trei mașini sport pe circuitul Thruxton din Hampshire.

Rezultatul? Cadre superbe, drifturi și multă adrenalină, chiar și muzică bizar de asemănătoare cu cele folosite în era de aur Top Gear. Fosta echipă de filmare, inclusiv editorii și principalii cameramani, au trecut și ei în noua barcă Amazon, așa că totul este extraordinar de familiar în ceea ce privește flerul vizual și extravaganța scenariului. Și acestea pot fi doar semne (BUNE) în privința lucrurilor care se vor întâmpla la The Grand Tour cu Clarkson, Hammond și May, așteptați să revină luna viitoare pe Amazon Prime.

Comentati?

Your email address will not be published.