Made in China: Urmăriți prezentarea live a Clasei E cu ampatament lung și vedeți ce prezintă Mercedes-Benz la Beijing

,
1.37K 0

Nu mai puțin de șapte modele Mercedes-Benz și-au făcut debutul pe piața chineză la Salonul Auto de la Beijing din 2016. Și au ales exact locul potrivit pentru a o face. Acolo, punctul de atracție a fost Mercedes-Benz E-Class cu ampatament lung, o limuzină construită în China pentru China.

Cu 364.000 de mașini predate clienților chinezi în 2015 și o creștere de 35% față de 2014, Mercedes-Benz își păstrează fotoliul de lider pe piața premium de acolo. Primele trei luni au propulsat compania din nou în top, cu 105.000 de vehicule ajungînd deja la noii lor posesori chinezi.

“Martie este cel de-al 37-lea record consecutiv al nostru. Iar China, din nou, ne aduce o creștere consistentă”, a declarat la Beijing Dr. Dieter Zetsche, președinte al Consiliului de Administrație de la Daimler AG. “Avem mai multe produse în gama noastră care sunt special concepute pentru clienții chinezi. Iar E-Class cu ampatament lung este un prim exemplu.”

Alte trei noi modele Mercedes-Benz au fost aruncate în joc pe piața din China pentru a asigura panta ascendentă a companiei: GLC Coupe, Roadster-ul SLC și Mercedes-AMG C 63 Coupe sunt automobilele care îi vor ajuta pe chinezi să trăiască “Anul mașinilor de vis”, așa cum Mercedes-Benz a definit 2016.

Alături de ele, la standul Mercedes-Benz stand, cele trei versiuni smart Brabus atrag și ele atenția.

Comentati?

Your email address will not be published.