Un tânăr talentat își întâlnește idolii de la Mercedes-Benz Design

,
1.36K 0

Visele devin realitate atuni când muncești pentru ele. Un puști de 16 ani și-a văzut visul cu ochii. A primit un telefon de la șeful departamentului de Design de la Mercedes-Benz: “Nu ai vrea să vii în vizită?”

Tânărul Joosua Kuusela din Finlanda, s-a urcat în avion și a aterizat în Germania, pentru a ajunge de urgență la sediul diviziei de Design de la Daimler AG, care se află la Sindelfingen. Era pe cale să-și îndeplinească un vis.

Kai Sieber, șeful departamentului de design de la Vans & Trucks, văzuse din întâmplare schițele puștiului: “Când am văzut o schiță de-a sa, mi-am spus ‘Wow, acesta este un design foarte avansat’!” Așa că i-a scris imediat tânărului Joosua: “Faci o treabă extraordinară! Nu ai vrea să vii la sediul nostru să ne arăți lucrările tale?”

Știa deja răspunsul pe care avea să-l dea copilul-minune din Finlanda. Era o șansă pe care nu o putea refuza:

“Nu mi-a venit să cred atunci când Kai Sieber a luat legătura cu mine și m-a invitat aici.  A fost extraordinary! A fost un vis devenit realitate”, a spus viitorul designer, care a trăit o șansă extraordinară: l-a cunoscut pe șeful secției de Design, Gordon Wagener.

“Este important să vii mereu cu ceva nou și să păstrezi distanța fața de lumea designului. Pentru că dacă stai prea aproape, nu vei mai putea vedea lumea”, a fost sfatul primit de la însuși Wagener.

Acum Joosua Kuusela visează să revină la sediul Mercedes-Benz ca designer.

Comentati?

Your email address will not be published.