O zi în Melbourne cu Nico Rosberg. VIDEO

,
1.34K 0

Cu doar câteva zile înaintea cursei de la Melbourne, Nico Rosberg, însoțit de David Coulthard, a fost gazda ideală în Melbourne, oferind un tur exclusivist a celor mai frumoase locuri din oraș.

Sub sloganul „Your city, your spot, your style”, echipa de filmare Hugo Boss va însoți în următoarele luni echipa de Formula 1 Mercedes-AMG Petronas, vizitând orașele care vor găzdui cursele de Formula 1, împreună cu piloții Mercedes, Nico Rosberg și Lewis Hamilton.

Melbourne este unul dintre puținele orașe care pune în valoarea arta stradală, locul unde diferiți artiști au decorat 64 de străzi cu graffiti foarte colorat, transformând astfel întregul oraș într-o adevărată operă de artă. Inima aceastei expoziții outdoor se numește Hosier Lane.

MIT_0165

„Pereții străzilor înguste și chiar obloanele sunt complet acoperite cu graffiti, totul este absolut incredibil,” este de părere Nico Rosberg.

La Galeria Națională Victoria sunt expuse două genuri diferite de artă în două locații separate, astfel arta caracteristică Europei, Asiei sau Americii de Nord sunt expuse la St Kilda Road în Southbank. Un sfat de la Nico „expoziția actuală „Shifting Gear. Design, Innovation and the Australian Car” trebuie musai văzută de orice fan al motorsportului.

MIT_0931

Cât privește plăcerile culinare, Nico ne recomandă restaurantul Circa, ce combină preparatele absolut savuroase într-o atmosferă relaxată și modernă.

Nico este de părere că o dietă echilibrată este vitală, el fiind extrem de atent la dieta sa. Atunci când merge la restaurant, Nico Rosberg este interesat, înainte de toate, de calitatea produselor și de proveniența lor.

Sursa: hugoboss.com

Comentati?

Your email address will not be published.