Mercedes-Benz SLR sărbătorit la Tour du Soleil 2014

Mercedes-Benz SLR
,
1.36K 0

Ei își spun Clubul SLR, iar acest nume spune deja tot. Sunt o mulțime de fani Mercedes-Benz cu o pasiune arzătoare pentru uimitorul SLR și pentru călătoriile lungi.

Pe lângă faptul că sunt un grup mare de pasionați Mercedes-Benz SLR, ei sunt,de asemenea, și propietari de SLR ce știu foarte bine ce înseamnă călătoriile și cum se organizează ele. Atunci când nu participă la evenimente, saloane auto sau tot felul de întâlniri între pasionați, ei organizează cea mai mare întâlnire a clubului și anume Tour du Soleil.

mercedes_benz_slr_club_mercedesblog_041

Pentru ediția din 2014 a acestei călătorii extravagante, Clubul SLR reușește să adune laolaltă un număr mare de participanți, care au condus mai mult de 1.000 de km din regiunea Provence din Franța până în Barcelona, Spania. Călătoria a durat cinci zile, iar traseul a inclus zone absolute superbe din partea rurală franceză și spaniolă. Poți arunca un ochi peste pozele din album dacă nu ne crezi pe cuvânt.

Nu este nevoie să mai spunem că toți participanții își cunosc foarte bine mașinile, iar pentru ei, orice model de performanță Mercedes-Benz este un superstar. De aceea, în timpul Tour du Soleil 2014, au putut fi admirate multe versiuni ale modelului Mercedes-Benz SLR,  inclusiv una din edițiile 75 SLR Stirling Moss, dar și versiunile coupe și roadster ale ediției 722.

mercedes_benz_slr_club_mercedesblog_12

Modelul Mercedes-Benz SLR nu are nevoie de nicio introducere. Deși a fost prezentat oficial în timpul Salonului Auto de la Frankfurt din 2003 (da, în urmă cu 11 ani), designul și performanțele sale sunt încă un punct de reper în prezent. Dar pozele vă vor spune mai multe, cu siguranță.

Sursa: Mercedes-Benz SLR Club

 

Comentati?

Your email address will not be published.