A 45 AMG – frumoasă și forțoasă și cu jante Vossen

Mercedes A 45 AMG
,
2.51K 1

Alegeți o mașină! Mercedes A 45 AMG? Super! O alegere grozavă! Nici noi nu am fi putut alege mai bine de atât! Acum alegeți o culoare! Ce ziceți de albastru? Suficient de bun? Acum a venit momentul să alegem un decor. Să punem mașina într-un cadru cu o plajă și valuri nervoase? Totul este gata!

Este compacta cu care Mercedes-Benz se laudă de ani de zile. Voi nu ați face la fel dacă ați construi așa ceva?

A 45 AMG Vossen

Rival direct pentru BMW M135i xDrive, Audi RS3 și Ford Focus RS, A 45 AMG se dă mare într-o ședință foto super specială.

Decorul perfect pe care l-ați construit mai devreme este real și se află în Africa de Sud, nu departe de Cape Town. Dacă plecați într-o călătorie spre sud, să vă dăm un indiciu ca să recunoașteți cu ușurință bolidul despre care vorbim: rulează pe jante Vossen VFS2 de 20 de inci.

A 45 AMG Vossen

Și acum că am rezolvat acest aspect, haideți să facem o incursiune în detalii tehnice ca să ne amintim despre ce este vorba la A 45 AMG. Vorbim despre modelul ce reprezintă a treia generație a mașinii lansate în 2012. Vehiculul din ședința foto este chiar vârful de gamă, care a primit un ESP cu trei faze, sistemul de tracțiune integrală 4MATIC, suspensia sport AMG cu punți față-spate independente, un sistem de frânare de ultimă oră și alte elemente care îl fac pe “puștiul” ăsta albastru să alerge ca la curse.

A 45 AMG Vossen

Capota albastră îmbracă un motor cu sânge albastru în vene: un turbo de 2.0 litri cu 4 cilindri, cotat la o putere de 335 CP (265 kW) și un cuplu de 450 Nm. Toate aceste cifre echivalează cu un sprint de la 0 la 100 km/h în doar 4,5 secunde și cu o viteză maximă de 250 km/h.

Galeria foto nu a fost suficientă? Atunci vă invităm să urmăriți un clip care să vă ajute să vă simțiți mai bine. Puteți să-l urmăriți de câte ori doriți. Este gratuit, iar butonul de “Play” nu se tocește niciodată.

One Comment

Comentati?

Your email address will not be published.