Smart fortwo prinde aripi – Zboară, puiule, zboară!

,
2.7K 0

În poziția de decolare. Și se ridică de la sol! Acesta este un smart fortwo care a primit aripi ca să poată zbura spre viitorul mobilității urbane.

Creatorul de modă Jeremy Scott a pus mâna pentru un smart fortwo electric drive și l-a transformat într-un vehicul electrizant. “Atât Jeremy Scott, cât și brand-ul smart sunt pioneri ai curentului inovator, se aventurează pe teritorii în care alții nu au îndrăznit să pășească și schimbă lucrurile de rând”, spune Dr. Annette Winkler, șefa companiei smart. Ea mărturisește că a fost foarte entuziasmată atunci când a văzut primele schițe ale smart-ului zburător.

smart fortwo inaripat

Ca simboluri ale libertății, cele două arip adăugate la spate, pe acoperișu mașinii, sunt reprezentative pentru creațiile lui Jeremy. Și nu vorbim doar despre look-ul acestora, pentru că smart-ul uluiește la fiecare pas. Atunci când șoferul apasă frâna aripile se aprind odată cu stopurile. Nu vă așteptați la așa ceva, nu? Ei bine, așa este smart-ul… atât de imprevizibil.

“Pentru mine, aripile înseamnă libertate, a nu avea nicio greutate. Din acest motiv, am vrut neapărat să le Montez pe un smart electric drive, pentru a transmite senzația că acest vehicul eliberează mediul de emisii toxice, dar și sentimentul de ușurință în mobilitate”, spune inovatorul Jeremy Scott.

smart fortwo inaripat

Parteneriatul dintre smart și creatorul de modă a fost unicat în lumea auto. Smart este primul producător auto care permite unui creator de modă să opereze modificări asupra caroseriei vehiculului.

Ok, ușor de spus, dar să vedem cât de greu este de făcut. Jeremy Scott a avut neoie de opt luni pentru a crea ceea ce el numește “smart forjeremy”. A lucrat zi și noapte în studioul Mercedes-Benz Cars Advanced Design din Carlsbad, California. Ideile sale vizionare au ajutat smart-ul înaript să vadă lumina zilei.

smart fortwo inaripat

smart forjeremy este vopsit în alb și roșu, o combinație care contrastează cu celula tridion cromată, care atrage atenția la fel de mult ca… aparatul de zbor din spate. Ambele aripi au fost fabricate din fibră de sticlă transparentă, așa cum a cerut designer-ul.

Sunteți curioși să vedeți cum arată smart-ul zburător la interior? Doar atât vă putem spune: interiorul se potrivește perfect cu ideea exteriorului. Puteți da click aici ca să vedeți mai mult.

Comentati?

Your email address will not be published.