Cea mai bună jucatoare de squash din lume s-a plimbat cu un Mercedes la București

,
1.54K 0

Cea mai bună jucătoare de squash din toate timpurile, Nicol David, s-a plimbat cu un Mercedes la București. Țiriac Auto a pus la dispoziția Federației Române de Squash două vehicule Mercedes-Benz C-Class, pentru a asigura transportul delegației străine care a făcut un popas și în capitala noastră, în cadrul programului World Squash Federation Ambassadors 2015.

Pe durata celor trei zile în care s-au aflat la București, atât Nicol David din Malaezia, cât și Borja Golan din Spania, au parcurs, în confort deplin și siguranță tipică brand-ului Mercedes, distanțele dintre hotel și centrele sportive în care au avut loc meciurile demonstrative, acțiunile cu presa și cu jucătorii români de squash, dar și către cele mai interesante obiective turistice din București.

“După un meci greu, să iei loc într-o asemenea limuzină este primul pas spre recuperare”, a spus invincibila Nicol.

La cei 32 de ani ai săi, Nicol David se potrivește perfect sloganului “The best or nothing” al producătorului auto. Ca și mașinile premium de la Mercedes-Benz, Nicol se află de ani buni în fruntea clasamentului. De un deceniu, este numărul 1 în lume și de 8 ori a cucerit titlul mondial.

Borja Golan, care are tot 32 de ani, este numărul 12 în lume, dar, înainte de a suferi o accidentare, spaniolul ajunsese în top 5.

Alături de ei, au sosit la București unul dintre cei mai buni arbitri din lume, Roy Gingell din Țara Galilor și antrenorul olandez Ronny Vlassaks. Și aceștia au avut la dispoziție o limuzină Mercedes-Benz C-Class.

Nicol squash

World Squash Federation Ambassador este un program care susține dezvoltarea squash-ului în țările în care acest sport se află abia la început și le oferă șansa de a învăța de la cei mai buni jucători, arbitri și antrenori din lume.

Pentru delegația internațională, după București urmează o oprire la Zagreb, în Croația. Mercedes-urile rămân la București.

Jucătorii de squash și Mercedes-Benz merg mână în mână spre performanță. Fostul număr 1 mondial, Nick Matthew, conduce un A-Class. Dar se plânge că este un șofer îngrozitor. Click aici ca să aflați povestea unei seri în care a lovit toate mașinile de pe o stradă!

Comentati?

Your email address will not be published.