Fiară sălbatică: Mercedes-AMG GT Black Bison
, / 955 0
Mercedes-AMG GT

Fiară sălbatică: Mercedes-AMG GT Black Bison

SHARE
Home AMG AMG GT Fiară sălbatică: Mercedes-AMG GT Black Bison

Bizonul este cel mai mare animal terestru din America de Nord și din Europa. Mercedes-AMG GT Black Bison de la Wald International pare să fie cea mai afurisită mașină de pe șosele la ora actuală. Acest body kit care poartă cel mai bizar nume face bolidul construit la Affalterbach nepăsător la orice prădător motorizat.

Silueta zveltă a mașinii sport AMG a fost reconfigurată pentru a arăta – cum spun cei de la Wald International – ca un Black Bison (Bizon negru). Ei bine, nouă acest bolid nu ni se pare nici neagru, nici bizon, dar e în regulă, haideți să fim toleranți!

Wald-Black-Bison-Mercedes-AMG-GT-6

O nouă bară față și un splitter frontal coborât, prize aerodinamice, un difuzor și un spoiler față reconfigurat, cu un sistem de evacuare pe măsură, sunt piesele care transformă acest GT într-o bestie a șoselelor. Componentele adiționale pot fi realizate fie din plastic ranforsat cu fibră de carbon, fie din fibră de carbon. Alb strălucitor și detalii în portocaliu mat alcătuiesc paleta de culori a fiarei motorizate Mercedes-AMG GT Black Bison.

Wald-Black-Bison-Mercedes-AMG-GT-2

“Această imagine agresivă arată ca bizonul care, de-a lungul timpului, a dus lupte dure pentru supraviețuire”, astfel sună descrierea postată pe site-ul companiei aftermarket din Japonia.

Experții japonezi nu au intervenit la unitatea de sub capotă, așa că AMG GT încă zboară spre inimile noastre atingînd 100 km/h în 5,1 secunde, propulsat de senzaționalul V8 biturbo de 4,0 litri. Și o poate face cu o viteză maximă de 325 km/h.

Comentati?

Your email address will not be published.