Snowboard cu tracțiune integrală – Dar nu vă forțați norocul!

Mercedes-Benz C350 Coupe 4Matic
,
1.55K 0

Viscol nebunesc. Zăpadă mare. Îngheț pe măsură. Un Mercedes-Benz C350 Coupe 4Matic și un snowboard. Și așa începe o poveste despre adrenalină!

Ce rost are o tracțiune integrală dacă nu îi testezi limitele?

Snowboarder-ul profesionist Rob Kingwill, tractat de un Mercedes-Benz C350 Coupe 4Matic, își face drum peste dune de zăpadă într-un décor invernal din Statele Unite. Remorca ușoară, trasă de Mercedes, zboară prin aer și nivelează mocheta naturală de un alb strălucitor, într-un clip care demonstrează că pe zăpadă, nu este nimic mai presus de 4Matic.

Snowboard 4Matic

Aruncînd în aer pudră de zăpadă, Rob Kingwill dă drumul mânerului și se ridică în aer într-o săritură incredibilă, chiar peste un Mercedes-Benz G-Class, ca un aeroplan, într-o încercare de a demonstra că doar cerul este limita!

Următorul clip a fost filmat de profesioniști pe un circuit închis. Acțiunile prezentate sunt periculoase și nu ar trebui încercate.

“A fost atât de distractive! Tracțiunea integrală 4Matic a Mercedes-ului C350 îmi dă semnalul și mă aruncă în săritură, în timp ce filmăm. Tehnologie autentică. Aprobată de snowboarderi!”, povestește snowboarder-ul profesionist Rob Kingswill, despre experiența remarcabilă cu fulgi de zăpadă și viteză.

Cu obrajii arzînd după orele petrecute în ger, toți cei implicați în filmare s-au declarat fascinați la sfârșitul zilei.

Snowboard 4Matic

“A conduce un C350 4MATIC este ca o explozie, iar colaborarea cu Rob Kingwill și cu toți ceilalți implicați a fost pe măsura mașinii. Am fost cu adevărat impresionat de performanțele acestei mașini în condiții de iarnă”, spune cascadorul Kevin Waterman, cel care a condus C-ul în timpul filmărilor. Waterman și-a făcut un nume la Hollywood, apărînd în producții ca “Jaful perfect” și “Planeta maimuțelor: Revoluția”. Este celebru pentru cascadorii la volan cum ar fi drifturile și mersul pe două roti.

Comentati?

Your email address will not be published.