Mercedes-ul de aur – Un Mercedes-Benz S500 Coupe îmbrăcat în folie aurie

,
2.93K 0

Cunoscut ca fiind unul dintre cele mai luxoase și mai moderne automobile construite vreodată, Mercedes-Benz S-Class i-a împrumutat versiunii coupe caracteristicile vizionare și înfățișarea elegantă. Dar temporar, un S500 Coupe tocmai a devenit oaia… neagră a familiei. Nu tocmai la propriu, dar oricum, oi aurii nu am mai văzut niciodată.

Compania Impressive Wrap cu sediul Los Angeles a fost cea care a transformat acest Coupe S-Class monumental. L-a făcut să-și piardă clasa îmbrăcîndu-l în ceea ce hip hopperii ar pune lângă domnișoare cu ținute sumare în clipurile lor. Dar asta nu înainte de a-l echipa cu un sistem de susensie care să-l facă să danseze în ritmul muzicii.

Mercedes-Benz-S500-Coupe-6

Chiar dacă de la distanță pare să aibă o culoare uniformă, de aproape veți observa un print care acoperă întreaga caroserie și care, fie vorba între noi, nu-l ajută deloc să arate mai bine.

Mercedes-Benz S500 Coupe – rafinat prin natura sa și distrus de imaginația unora – a primit însă un set de jante arătoase de la Zito Wheels, acestea reușind să-i salveze parțial reputația.  Din fericire, jantele de 21×9 pe față și de 21×10 pe spate prezintă un finisaj negru lucios și sunt încălțate cu anvelope Toyo T1R de 255/30/21, respectiv 295/25/21.

Nu există informații despre o eventuală intervenție a motorului. Așa că mașina de peste 120.000 de dolari este propulsată de un motor V8 de 4,7 litri, cu 455 CP, toată puterea fiind transmisă către roțile din spate prin intermediul transmisiei automate cu 9 trepte 9G-Tronic.

Comentati?

Your email address will not be published.