Campionii Angliei primesc câte un Mercedes-Benz B-Class Electric Drive

,
1.42K 0

Campionii din Premier League primesc Mercedes-uri drept recompensă pentru primul titlu din istoria clubului Leicester City. Nu este vreo limuzină S-Class și niciun vreun monstru G-Class, așa cum ne-am obișnuit când vine vorba de mașinile fotbaliștilor, ci de Mercedes-Benz B-Class Electric Drive.

Cel care le face cadou vehiculele electrice este nimeni altul decât omul de afaceri thailandez, cu nume imposibil de pronunțat, Vichai Srivaddhanaprabha, președintele clubului britanic.

Venind tare din liga a doua pentru a depăși în viteză echipe ca Manchester City, Arsenal, Chelsea și alte vedete din Premier League, fotbaliștii trebuie să fie recompensați pe măsură. Pentru că au câștigat primul titlu din istoria clubului, 30 de jucători și membri ai staff-ului, printre care și antrenorul Italian Claudio Ranieri, vor primi câte un B-Class electric, estimat, în Marea Britanie, la peste 32 000 de lire sterline. Un calcul simplu ne arată că miliardarul va cheltui peste 1 milion de lire sterline pe “cadouri”.

Mercedes-Benz B-Class Electric Drive

Și asta nu e tot. Generosul președinte le-a promis deja jucătorilor o vacanță plătită în Las Vegas, dar și bonusul de 6,5 milioane de lire sterline obținut de club pentru titlu. Outsideri în Premiere League, cei de la Leicester au avut, la casele de pariuri, o cotă de 5000 la 1 pentru a câștiga titlul. Șansa ca un asteroid să lovească Pământul în aceeași perioadă, a fost mai mare.

B-Class Electric Drive nu este tocmai un mijloc de transport în genul celor cu care ne-au obișnuit fotbaliștii și antrenorii. În Liga I, cei mai tari sunt George Țucudean, care conduce un Ferrari 458 și antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, care face drumul de acasă la antrenament într-o limuzină Mercedes-Benz S-Class Maybach, identică cu aceea condusă de patronul Gigi Becali. Așa că probabil soarta B-urilor cu o autonomie de aproape 200 de kilometri, primite de jucătorii lui Leicester, este pecetluită.  Totuși, ar fi intersant de văzut cum reușesc cei de la Leicester să încarce toate cele 30 de mașini la stadion sau în cantonament.

Comentati?

Your email address will not be published.