Real Betis – Mercedes-Benz: Ce e mai bun sau nimic

Mercedes-Benz, noua mașină oficială a clubului Real Betis
,
1.3K 0

Real Betis și Mercedes-Benz tocmai au semnat un parteneriat și au promis să urce în clasament împreună. Betis visează să transforme sloganul Mercedes în realitate. De pe locul 4 în Segunda Division, vor să revină în La Liga și să obțină “ce e mai bun sau nimic”.

Înapoi în Primera Division cu viteza unui Mercedes-Benz. Este planul celor de la Real Betis, aflați în prezent pe locul 4 în Segunda. Și pentru a reuși acest lucru, clubul spaniol de fotbal a semnat un partneriat cu brand-ul german. Mercedes este acum mașina oficială a clubului.

Președintele Concesur Mercedes-Benz, Joaquin Fernández Vial, a anunțat partneriatul. Jos în iarnbă, jucătorii de la Real Betis s-au învârtit prinre cele mai noi modele. Antonio Adán și Xavi Torres au fost vedetele de la expoziția de pe gazonul arenei de 52 000 de locuri “Benito Villamarin”. Portarul de 27 de ani și mijlocașul defensiv, care a jucat și pentru Barcelona, au fost în centrul atenției alături de mașinile expuse pe gazon. După sesiunea foto solicitată de jurnaliștii veniți în număr mare la eveniment, odată ce au pus mâna pe chei, cei doi au urcat în mașini. “Acesta este momentul pe care îl așteptam”, au zâmbit entuziasmați.

Benz și Real Betis au început cam în aceeași perioadă. Era anul 1890 când echipa spaniolă a jucat primul său meci. Și era anul 1886 când primul automobil construit de Karl Benz a plecat la drum. Acum Mercedes-Benz și Real Betis merg mână în mână spre “ce e mai bun sau nimic”. Sau “Lo mejor o nada.”

Rămâneți pe recepție ca să aflați ce mari stadioane ale lumii poartă logo-ul Mercedes-Benz!

Comentati?

Your email address will not be published.