Patrick Dempsey – Anatomia unui Mercedes
, / 887 0
Patrick Dempsey și mașinile lui preferate

Patrick Dempsey – Anatomia unui Mercedes

SHARE
Home Lifestyle Patrick Dempsey – Anatomia unui Mercedes

Salut! Sunt Patrick și sunt dependent de viteză. Și nici măcar nu mă tratez! Așa s-ar putea prezenta vedeta de la Hollywood, Patrick Dempsey într-un grup de suport. Actorul din “Anatomia lui Grey” concurează de ani de zile, iar vitezistul lui preferat este Mercedes-Benz SLS. De fapt, chiar și prima sa mașină cumpărată a fost un Mercedes diesel, în anii ’70.

Doctorul Derek Shepherd i-a frânt inima lui Meredith în serialul “Anatomia lui Grey”, apoi s-a apucat de curse. Concluzia este chiar atât de simplă. Sau o simplificăm noi. Tot ce s-a întâmplat între aceste două evenimente este doar… viteză. Și este acolo și o stea în trei colțuri care îi bântuiește trecutul, prezentul și – spune el bucuros – și viitorul.

Patrick Dempsey este proprietarul unei colecții de mașini sport și vintage. Un om care întoarce capete pentru felul în care urlă motorul. A concurat în prestigioase curse de amatori, cum ar fi legendara cursă de 24 de ore de la Le Mans. “Aș părăsi Hollywood-ul într-o fracțiune de secundă și mi-aș petrece tot restul vieții pe pistă, dacă aș putea”, a fost declarația șocantă a actorului.

 

Patrick Dempsey

Patrick Dempsey raced in the ledendary “24 Hours of Le Mans” competition

Nominalizatul la premiile Golden Globe spune că participarea la curse nu este doar un hobby. Nu este genul care doar să facă o poză pe pistă, ca să dea bine într-o revistă. În acest moment, nici nu-mi pot imagina viața fără curse. Doar la asta mă gândesc zi de zi.”, a spus de curând. Dar polița sa de asigurare îi interzice să conducă prea agresiv, ceea ce producătorii de la Hollywood susțin întru totul. Să distrugă o figură de copertă într-un accident ar fi o lovitură teribilă pentru ei.

Desemnat doi ani la rând, al doilea cel mai sexy bărbat din lume (imediat după Mathew McConaughy în 2005 și după George Clooney în 2006), Patric Dempsey are, ca orice alt colecționar, o mașină pentru care ar face moarte de om. “Cu siguranță a miza pe orginalul Mercedes 300SL. Este superbă. Parcă prinde viață după 80 mph. Din păcate, drumurile din această țară nu prea permit astfel de viteze”, spune Dempsey, lăudîndu-se cu frumusețea lui argintie, pe patru roti, cu 563 CP și tapițerie roșie la interior: “Dar când opresc oriunde cu SLS-ul, nu există nimeni, indiferent de vârstă, care să nu aprecieze această mașină.” Dempsey spune că uneori încalcă regulile în Mercedes-ul său de 250 000 de dolari, pe drumurile din Malibu, biciuite de briza Pacificului. “Polițiștii mă cunosc și recunosc mașina. Nu-mi dau bătăi de cap”. Mașina lui ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 3.8 secunde.

 

Patrick Dempsey

Patrick Dempsey’s speedy Mercedes-Benz SLS AMG

Actorul are și un Mercedes-Benz 280SE din 1969, propulsat de un motor de 2.5 litri, 6 cilindri. Mașina a primit-o în dar când a împlinit 40 de ani. “Asta chiar este o mașină distractivă. Este mașina noastră de familie, calmă, clasică, elegantă, parcă plutește. Are un mic ruliu, nu are prea multă putere, dar chiar este extraordinar să mergi cu ea pe coastă.”

Proprietar al unei echipe de Indy Car, Dempsey este tatăl mândru a patru copii. Din fericire pentru el, copiilor le place exact aceeași mașină.

Patrick Dempsey

Patrick Dempsey’s family ride

 

Comentati?

Your email address will not be published.