Hugo Boss se alătură Mercedes AMG Petronas

Mercedes AMG Petronas
,
1.46K 0

Casa de modă de lux de origine germană, Hugo Boss, se va alătura echipei câştigătoare de Formula 1 Mercedes, începând cu 2015. Această decizie încheie un parteneriat îndelungat cu McLaren.

Parteneriatul dintre Hugo Boss şi Mercedes AMG Petronas va începe la data de 1 ianuarie 2015, brandul de lux devenind furnizor oficial ce va pune la dispoziţia echipei vestimentaţie casual, dar şi formală. Colaborarea dintre Hugo Boss şi echipa celor de la McLaren a început în 1981. Vestimentaţia de lux creată de Hugo Boss pentru Mercedes AMG Petronas va fi purtată de către piloţi pe circuitele de curse şi la sediile generale ale echipei, iar începând din 2015, logo-ul Hugo Boss va apărea din 2015 şi pe maşinile Silver Arrows. Mai mult decât atât, casa de modă de lux va crea „BOSS for Mercedes-Benz Collection”, colecţie inspirată de echipa de Formula 1, fiind disponibilă de două ori pe an, la care se adaugă o colecţie de lux pentru barbaţi.

Australian GP 2013 - MAMGP - R (8)

Era de aşteptat, după ce McLaren a recunoscut în mod public, în iulie că nu este indicat pentru o casă de modă de lux să rămână în parteneriat cu rivalul Mercedes-Benz, având în vedere colaborarea strânsă dintre producătorul de maşini de lux şi Hugo Boss, cu precădere în aria promoţională. Cu o echipă din care fac parte nume precum Lewis Hamilton sau Nico Rosberg, care vor lupta pentru titlul suprem, Mercedes-Benz crede cu tărie ca va câştiga ambele campionate de Formula 1 din acest sezon. Aceasta este încă o veste proastă pentru echipa celor de la McLaren, care a operat fără sponsor în acest sezon, după ce Vodafone s-a retras din sport.

 

Comentati?

Your email address will not be published.