Hamilton nu respectă protocolul regal și este certat de Regina Angliei

,
2.24K 0

Lewis Hamilton a povestit cum a decurs întâlnirea sa cu Regina Angliei în ziua în care colegul său și-a sărătorit ziua de naștere. “Este o femeie dulce și este chiar de treabă”, a spus pilotul de la Mercede-AMG Petronas despre Majestatea Sa. Campionul mondial a povestit el însuși cum a încălcat protocolul regal, la Graham Norton Show.

Lewis Hamilton s-a grăbit să o abordeze pe Regină la prânzul regal, așa cum se grăbește și pe circuit. Dar de această data, trebuia să fie un pic mai lent, așa cum eticheta o cere. Campionul mondial a încălcat regulile la masă, unde a fost așezat chiar lângă Regina Eliabeta. Majestatea Sa a replicat: “Nu, tu vorbești mai întâi în partea aceea, iar eu vorbesc în partea aceasta și mă voi întoarce la tine”, i-a spus Regina, încercînd să-i explice manierele impuse la un asemenea eveniment.

Experții în etichetă, care îi învață pe tineri manierele în cercurile nobile, spun că, mai întâi, Hamilton a greșit pentru că i s-a adresat Reginei înainte ca aceasta să-i vorbească. Ar fi trebuit să aștepte. În al doilea rând, gazda – în acest caz, chiar Regina – începe mereu conversația cu persoana aflată în dreapta sa. Ulterior, gazda se întoarce către persoana din stânga pentru a încep conversația și toți cei de la masă ar trebui să-i urmeze exemplul.

Queen of England

În cele din urmă, Hamilton și Regina și-au vorbit. “Am discutat despre cum își petrece weekend-urile, despre case și despre muzică. Este chiar de treabă”, a spus Hamilton.

Pentru pilotul de Formula 1, nu a fost prima întâlnire cu Elisabeta a II-a. Prima lor întâlnire, în 2009, a decurs totuși, ceva mai bine. Atunci, Majestatea Sa i-a acordat lui Hamilton ordinul MBE (Membru al Imperiului Britanic), la scurt timp după ce acesta a dvenit cel mai tânăr campion mondial din istoria Formulei 1.

Rosberg birthday

În ziua în care Hamilton a povestit despre cum a decurs întâlnirea sa cu Regina, Nico Rosberg și-a sărbătorit ziua de naștere alături de soția însărcinată, Vivian. Dar nu a petrecut prea mult, pentru că a trebuit să fie prezent la Festivalul Vitezei de la Goodwood, în Anglia, acolo unde s-a întâlnit cu Valentino Rossi, de șase ori campion mondial în Moto GP.

Nico and Rossi

Comentati?

Your email address will not be published.