Începe să arate a… Mercedes

Decorațiuni de Crăciun Mercedes-Benz
,
2.01K 0

Ați decorat deja bradul de Crăciun? Dacă da, poate mai găsiți loc și pentru câteva decorațiunui Mercedes-Benz, ca să vă faceți brăduțul să arate a… Mercedes.

Chiar dacă sunteți Grinch, decorațiunile Mercedes-Benz au ca scop să vă readucă spiritul Crăciunului. Nu e nevoie să dansați în jurul bradului, nimic de acest gen. Doar să puneți steaua în vârf. Steaua Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz oferă decorațiuni speciale de Crăciun pentru entuziaștii Mercedes-Benz. Puteți alege între argintiu și auriu.

Cele aurii, care fac parte dintr-un set de patru globuri, sunt realizate în întregime din sticlă și sunt oferite într-o cutie de cadou. Trei dintre ele au desene ca reprezintă stele, iar cel de-al patrulea prezintă logo-ul Mercedes-Benz. Le puteți achiziționa pentru 27 de dolari.

Dacă preferați argintiul, dorințele vă sunt îndeplinite într-un mod special. Este vorba despre o ediție specială din 2012 a unui set de ornamente din sticlă argintie, prezentînd scene din legendara cursă de anduranță din 1952, Carrera Panamericana, în care 300 SL a obținut o dublă victorie. Le puteți atârna în bradul de Crăciun cu ajutorul panglicilor argintii, iar steaua Mercedes-Benz poate străluci în pomul dumneavoastră pentru 49 de dolari.

Decorațiuni Mercedes-Benz

Produsele nu sunt returnabile, așa că nu, nu le puteți trimite înapoi ca să primiți altele pentru Crăciunul următor.

Și pentru cea mai frumoasă perioadă a anului, iată și ceva ce puteți pune sub brad, dacă aveți un junior fan Mercedes-Benz. Camionul din plastic argintiu, Actros, cu direcție precisă și cu un unghi mic de bracare costă 101 dolari și este potrivit pentru copii peste 18 luni.

Iar magazinul de accesorii Mercedes-Benz îi surprinde și pe adulți. O geantă cu medallion în formă de stea Mercedes-Benz în colțul din stânga, pentru doamne, pentru 149 de dolari, și un ceas cu brățară din zale ceramic pentru domni, ar scuti întreaga familie de nebunia cumpărăturilor de Crăciun.

Acum… tot ce ne dorim de Crăciun este un Mercedes-Benz. Unul în mărime naturală, care nici nu ar avea loc sub bradul de Crăciun.

Comentati?

Your email address will not be published.