Un Mercedes curcubeu

,
2.19K 0

Oh, nu! De ce i-ar face cineva asta unui S-Class? Simbolul sobrietății și al aristocrației arată ca un curcubeu după ce a ieșit din mâinile experților de la Vossen Wheels și MetroWrapz.

Să sperăm că ce se întâmplă în… Miami, rămâne în Miami! Pe Coasta de Est a Statelor Unite, principalul fabricant de jante, Vossen Wheels, s-a aliat cu MetroWrapzs, ca să se dea mare cu modelul Mercedes-Benz S550 orbitor, modificat de Renntech, echipat cu un V8 de 4.7 litri, împachetat în vinilin reflectorizant și luminat cu lămpi ultraviolet. Poartă ceva din flerul specific celor din Miami, spun așa-numiții artiști, după ce au lipit la întâmplare, fâșii colorate strident pe caroseria limuzinei.

Mercedes curcubeu

Totul s-a întâmplat în Wynood Art District, un cartier din Miami, Florida. Nu mai puțin de 70 de galerii, cinci muzee, trei studiouri de artă și trei complexuri rezervate artiștilor se află aici în permanență. Artiști care au îmbrățișat stilul clasic, stilul nou sau niciun stil, își afișează aici picturile, sculpturile, desenele și, după cum putem vedea, mașinile. Cam 100 000 de trecători le văd lucrările în timpul săptămânii artei de la mijlocul lunii decembrie.

După expunerea S-ului 550 îmbrăcat în haine din altă lume decât aceasta, care încă nu este pregătită să accepte așa ceva, cei de la Vossen Wheels le spun fanilor celebrei sobrietăți Mercedes-Benz să nu intre în panică: “Este doar un înveliș, nu este permanent.” Mercedes-ul S550 care strălucește în întuneric se sprijină pe jante concave mari oferite de… cine altcineva, dacă nu Vossen?

Mercedes curcubeu

Cum a început totul în Miami?

Asociația Wynood Art District a fost fondată în 2003, de către un grup de comercianți de obiecte de artă, artiști și finanțatori. Asociația a creat evenimentul “The Second Saturday’s Gallery Walk”, a conceput logo-ul în formă de capac de canal, împreună cu bannerele luminoase expuse la colț de stradă și publică anual un ghid care listează membrii Asociației, dar și lucrările lor.

Încă din 2003, în fiecare a doua sâmbătă a fiecărei luni, are loc evenimentul Art Walk al comunității artiștilor. Toate galeriile, studiourile de artă, spațiile improvizate de expoziție și showroom-urile își deschid ușile publicului pentru artă și spectacol. Un Mercedes curcubeu a fost un exponat care i-a lăsat mască pe toți. Dar nu neapărat într-un mod pozitiv!

Mercedes curcubeu

Comentati?

Your email address will not be published.