VIDEO: Mercedes CLA45 AMG primește tratamentul Vivid Racing

Mercedes CLA45 AMG
,
2.23K 0

În timp ce unii consideră că modelul de performanță Mercedes-Benz CLA45 AMG nu mai are nevoie de nicio îmbunătățire, există voci care susțin contrariul. De exemplu, Vivid Racing.

Exact așa cum Vossen Ucraina a făcut cu un Mercedes-Benz SL, cei de la Vivid Racing au adoptat o abordare video care să înlocuiască tradiționalul set de fotografii cu ultimul lor proiect de tuning.

Rețeta este una clasică și implică mașina despre care vorbim, o blondă acoperită de tatuaje – care încearcă să ne convingă că ea este cea care a realizat modificarea CLA45 AMG-ului de una singură – plus o melodie care să asigure o ambianță cât mai completă.

Haideți acum să ne concentrăm asupra mașinii. Modelul a primit de la RevoZport un kit aerodinamic de caroserie fabricat din fibră de carbon, soluție care include un difuzor construit din mai multe piese, un spoiler față discret, praguri laterale din fibră de carbon și un eleron în stil GT, ce pare supradimensionat în comparație cu proporțiile compacte afișate de CLA45 AMG.

Nicio informație despre modificări la nivel de performanță, însă motorul de 2 litri ce dezvoltă 360 CP și 450 Nm ar trebui să-și facă treaba fără prea mari eforturi.

Indiferent dacă sunteți nerăbdători să vedeți fata sau mașina, dați click pe butonul play pentru a viziona clipul de mai jos:

 

Comentati?

Your email address will not be published.