Șoferul unui Mercedes-Benz G55 AMG lovește șase mașini în China

,
1.72K 0

Alcoolul și condusul nu se înțeleg bine deloc. Un șofer chinez băut, aflat la volanul unui impozant Mercedes-Benz G55 AMG a demonstrat, încă odată, această teorie.

Localnicul amețit din Quanzhou, Provincia Fujian, a reușit să distrugă nu mai puțin de șase mașini, înainte de a fugi pe jos de la locul accidentului, informează CarNewsChina.

mercedes-g55-china-1

Conform martorilor ocular, șoferul de Mercedes-Benz G55 AMG a lovit mai întâi un taxi VW Santana verde, s-a urcat peste un gard verde înalt și și-a continuat drumul. S-a întors pe șosea, acolo unde și-a găsit cea de-a doua victim, un sedan roșu Chery, care a scăpat cu “răni” minore. Cea de-a treia lovitură este și cea norocoasă, spune o zicală. Dar nu în acest caz, după cum a arătat șoferul care se visează cascador. Monstrul G55 a șters încă trei mașini pe o stradă cu sens unic și, în sfârșit, s-a oprit din cursa nebună, deasupra unui Volskwagen Jetta argintiu.

g55-china

Șoferul băut a reușit să fugă pe jos. Mercedes-Benz G55 AMG că este una dintre cele mai rezistente mașini aflate în prezent în comerț, salvînd viața proprietarului nu doar o dată, ci de șase ori. Poliția încă îl caută pe făptașul necunoscut al măcelului din Quanzhou.

Sursă: Carnewschina.com

Comentati?

Your email address will not be published.