Sărbătorita Ellen Degeneres dă Mercedes-uri drept cadouri

Ellen DeGeneres Show
,
1.31K 0

Celebra prezentatoare TV Ellen DeGeneres a schimbat tradiția. Nu primește niciun cadou de ziua ei. Cel puțin, nu în timpul emisiunii. Dar oferă cadour spectatorilor. V-ați îmbrăca în iepuraș pentru un Mercedes-Benz?

Două femei au venit la emisiune cu autobuzul și au plecat cu câte un Mercedes-Benz. Cât noroc au putut să aibă?

Ellen DeGeneres și-a șocat spectatorii, anunțîndu-i că ar putea câștiga un Mercedes, chiar de ziua ei. Este un parteneriat făcut de “Ellen DeGeneres Show” cu Mercedes-Benz, exact în săptămâna care precedă finala Super Bowl, care va avea loc duminică, 1 februarie.

Prima mașină oferită în emisiune a fost un Mercedes-Benz CLA 250.

Hannah Woodley și Crystal O’Donnel au participat într-un concurs de întrebări fulger, apoi la o cursă cu obstacole, îmbrăcate în iepure, respective broască țestoasă, exact ca în reclama pe care Mercedes-Benz o va difuza duminică la Super Bowl. Spre deosebire de reclamă, în emisiune iepurele a fost cel care a câștigat cursa organizată pe platoul show-ului și a primit cheile unui Mercedes CLA. A sărit și – așa cum fac iepurii – a țopăit de bucurie!

“Pare ireal. Nu am cuvinte”, a fost tot ce a putut spune câștigătoarea, Crystal O’Donnel.

Apoi, exact când țestoasa era pe punctul de a izbucni în lacrimi, sărbătorita Ellen DeGeneres s-a simțit brusc extrem de generoasă și a chemat pe scenă un al doilea Mercedes. A fost vorba despre un GLA 250, ca premiu de consolare pentru învinsă. Oh, ce bine este să pierzi! Dar numai de data asta!

În cadrul aceleiași emisiuni, realizate de Ellen DeGeneres timp de 11 ani, vicepreședintele Statelor Unite, John Biden, și artistul Keith Urban, soțul acrtiței Nicole Kidman, și-au făcut apariția. Dar niciunul dintre ei nu a primit vreun Mercedes.

Comentati?

Your email address will not be published.