Mașina de goluri – Mercedes-AMG GT S

,
1.41K 0

Fotbaliștii lovesc mingea cu piciorul și marchează. Sau o trimit cu capul în plasă. Deși Pițurcă ne-a arătat că merge și cu ceafa. Pare simplu, nu-i așa? Dar ce fac piloții de Formula 1 ca să dea gol? Folosesc o mașină! Exact asta a făcut vicecampionul mondial Nico Rosberg!

Nu a fost doar vacanță pentru Nico Rosberg, înainte de Marele Premiu al Ungariei. În afară de clipele petrecute pe plajele din Ibiza, pilotul Mercedes a jucat într-un clip care promvează revenirea circuitului Hockenheim în calendarul Formulei 1.

Autoball Mercedes-AMG GT S

Germania a părăsit Euro 2016 încă din semifinale, după ciocnirea titanilor cu Franța, 0-2, așa că nemții din Formula 1 încearcă să facă uitată dezamăgirea. Nico Rosberg de la Mercedes-AMG PETRONAS, Nico Hulkenberg de la Force India și Pascal Wehrlein de la Manor au scos la plimbare un Mercedes-AMG GT S. Dar nu a fost doar de dragul distracției, ci pentru a da goluri.

Cei de la Mercedes-AMG PETRONAS au fost extrem de amabili și ne-au oferit și un tutorial. Totuși, vă rugăm să nu încercați asta acasă. Și nici pe stadioane!

PASUL 1: Luați o minge de fotal
PASUL 2: Porniți motorul unei bestii Mercedes-AMG
PASUL 3: Adunați la un loc 3 piloți de Formula 1
PASUL 4: Ei bine, priviți!

P.S.: Fiți atenți la bucuria lui Pascal “Ronaldo” Wehrlein…

Se pare că oricare dintre cei trei i-ar putea lua locul în orice moment lui Bernd Maylander, cel care este șoferul Safety Car-ului din Formula 1 de mai bine de 10 ani. Safety Car-ul este exact ca GT S-ul cu 510 CP, cu care s-au jucat Rosberg & co.

Dar până să ajungem în Germania, rămâneți alături de noi pentru cele mai interesante informații de la Hungaroring, acolo unde duminică, se desfășoară Marele Premiu al Ungariei.

 

Comentati?

Your email address will not be published.