Game, set, meci pentru spațiu – Federer, primul la volanul noului E-Class Estate

,
1.47K 0

Roger Federer a fost probabil primul care a văzut noul Mercedes-Benz E-Class Estate, după aceea care au construit noul T-Modell. Recordmanul din tenis a fost cel care a tras prelata de pe mașină la Stuttgart, chiar înainte de a intra pe teren la Cupa Mercedes.

Roger Federer a mai servit un as la clubul de tenis Weissenhof și a urcat la bordul mașinii care redefinește ideea de spațiu, noul Mercedes-Benz E-Class Estate. Cu un volum de 1820 de litri, este spațiu suficient pentru husa cu echipament a tenismenului. Începînd cu finele anului 2016, break-ul E-Class va fi disponibil și cu o a treia banchetă pentru copii, la fix pentru cele două perechi de gemeni ale lui Federer.

Fostul număr unu mondial a semnat un paterneriat pe termen lung cu Mercedes, detaliile financiare ale înțelegerii fiind secrete. Tenismenul conduce deja mașinile companiei cu stea în frunte de 7 ani.

Roger Federer Mercedes-Benz E-Class Estate

Tehnologia inovatoare a celei mai inteligente limuzine business in lume se regăsește și la versiunea T-Modell, totul fiind pe placul unui șofer campion. Federer s-a simțit ca acasă în scaunele de piele. Ola Kallenius, membru în Consiliul de Administrație,  a fost cel care i-a prezentat lui Federer funcțiile Clasei E break.

“Cred că este  mașină excelentă”, a declarat Federer, fascinate de stilul agresiv și de motorul puternic al versiunii 43 AMG. “Interiorul este superb, există și o grămadă de opțiuni în privința portbagajului. Pentru clienți, acest aspect este foarte important. Și nu contează doar să ajungi din punctul A în punctual B, ci contează cum o faci și cât de ușor îți este. Iar această mașină îți permite o călătorie perfectă.”

“Eu conduc foarte mult”, spune tenismenul care preferă să se deplaseze pe cont propriu către terenurile pe care evoluează, în loc să fie plimbat de un șofer prin orașe. “Ador să mă aflu la volan, îmi plac mașinile confortabile și sigure, mai ales când vine vorba de o călătorie cu familia mea, iar dacă beneficiez și de putere, cu atât mai bine.”

Cel care și-a trecut în palmares absolut toate turneele de Grand Slam, a apărut recent în reclama la Mercedes-Benz V-Class. Probabil nu va trece multă vreme până când își va face apariția și în reclama pentru noul Mercedes-Benz E-Class Estate.

Comentati?

Your email address will not be published.