Mercedes-Benz V-Class – Pregătit pentru Roger Federer și familia sa

,
2.32K 0

Două perechi de gemeni, o soție, un câine, rachete de tenis, un cărucior dublu, o maimuță de pluș uriașă și un catralion de jucători. Nu au cum să încapă toate într-o mașină oarecare. Tocmai din acest motiv, Roger Federer a apelat la Mercedes-Benz V-Class.

Se pare că e cam aglomerație în viața lui Roger Federer, dar tenismanul de top dă senzația că deține controlul. Fostul număr 1 mondial are nevoie de o mașină care chiar este pregătită pentru orice. Viața sa este plină de surprize și, chiar dacă are un farmec aparte, nu înseamnă că este deloc ușoară.

Noua reclamă la Mercedes-Benz V-Class îl arată pe tenismen într-un parc de distracții, luînd la țintă cutii de conserve cu precizia cu care lovește mingea de tenis pe teren, dar și alte momente din rutina sa zilnică în afara terenului.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=GpY-BUv4rJM

Imaginile candide cu viața de familie a elvețianului ne duc în casa acestuia, în grădină, dar și înapoi în parc, acolo unde maimuța uriașă de plus câștigă… încă o maimuță uriașă de plu. “E bine să fii pregătit pentru orice”, spune vocea reclamei, iar V-Class pare vehiculul care chiar este.

Nu este prima dată când tenismenul care se află acum pe poziția a treia ATP face reclamă la mașini Mercedes. Roger Federer a apărut recent în reclama la Mercedes-AMG GLE 63 Coupe, iar în garajul său și-a făcut loc și un Mercedes-Benz E-Class Cabriolet câștigat la un turneu.

Jucătoruș legendar și producătorul auto au semnat un parteneriat în 2010. Contractul, care se întinde pe 10 ani include folosirea imaginii jucătorului, apariții la evenimentele organizate de companie, dar și plasarea de produse.

Comentati?

Your email address will not be published.