7 țări în 7 zile la bordul unui Mercedes-Benz C-Class Coupé

,
2.29K 0

3,355 de kilometri. Șapte țări. Șapte zile. Nenumărate momente de magie. Fotograful GFWilliams a pornit într-o aventură europeană la bordul unui Mercedes-Benz C-Class Coupé. Drumul său l-a dus de la Porto la Stuttgart într-o săptămână.

Vișiniu metalic designo strălucește în soarele de primăvară și se potrivește perfect cu silueta și sportivă, și elegantă a Meredes-ului C-Class 300 Coupé. Motorul turbo cu 4 cilindri și 245 CP prinde viață, pregătit de călătorie. Prima oprire: Porto.

Mercedes-Benz C-Class Coupé (2)

ADN-ul sportiv combinat cu toate funcțiile de confort imaginabile asigură o rulare relaxată, dar și incitantă. C-Class Coupé se simte ca acasă pe drumurile cu serpentine ale Portugaliei, mai ales atunci când șoferul comută din modul “Comfort” în modul “Sport Plus”. Vânătoarea începe, automobilul negociind virajele cu agilitatea unei mașini de curse.

Mai sunt de parcurs încă 3.000 de kilometric, iar Ávila, în Spania, este următoarea orpire. Parcurgerea unui drum de-a lungul barajului amplifică senzațiile resimțite pe parcursul întregii călătorii, atunci când pasagerii văd cum munții se oglindesc în suprafața neclintită a lacului. Un scenariu de vis care le oferă ocazia unei noi ședințe foto cu fotomodelul săptămânii: C-Class Coupé.

Mercedes-Benz C-Class Coupé (10)

Orașul istoric aflat la numai 90 de minute de Madrid îi primește pe călători cu zidurile sale scăldate în lumina apusului și cu străduțele întortocheate ca o ghicitoare, toate construite în Evul Mediu.

Sistemul LED Intelligent Light este activat și artiștii călători pornesc mai departe către Segovia pentru o noapte de odihnă, dar nu înainte de a fotografia mașina în compania apeductului uriaș construit în perioada Imperiului Roman, dar functional până în anii ’70. Dimineața la prima oră îi așteaptă drumul spre Andorra.

Mercedes-Benz C-Class Coupé (6)

Dar vremea rea le schimbă planurile, așa că Barcelona este următoarea destinație. Orașul arată ca o operă de artă întinsă pe țărmurile Mediteranei, pe cât de fascinant, pe atât de haotic. Este locul perfect pentru a testa cele 13 difuzoare ale sistemului audio surround Burmester®, pentru că ritmul orașului permite muzica tare fără a atrage atenția. În orașul-port, șoferul petrece o bună parte din timp, lângă impresionanta Sagrada Familia, catedrala încă neterminată a genialului Gaudi.

Mercedes-Benz C-Class Coupé (11)

Pe drumul spre Franța, călătorii dau nas în nas cu un alai special: unul de vreo 2000 CP și 32 de cilindri. Trei Mercedes-AMG GTs și un Mercedes-AMG C63 au ieșit la plimbare.

În port, C-Class Coupé se alătură yacht-urilor miliardarilor din întreaga lume pentru încă o ședință foto.

Mercedes-Benz C-Class Coupé (9)

Se îndreaptă apoi spre nordul Italiei și străbat Elveția pe drumul către Stuttgart. Câteva ore mai târziu, parchează Coupé-ul vișiniu în fața Muzeului Mercedes-Benz. Așa se încheie călătoria de 3.355 de kilometri după 7 zile cu senzații tari.

 

Sursă: Mercedes-Benz.

Comentati?

Your email address will not be published.