Mercedes-Benz AA-Class – Parodia care a atras atenția celor de la Tesla

,
2.96K 1

Mercedes-Benz dovedește că are umor la nivelul eleganței automobilelor pe care le construiește. Compania a împrumutat un C-Class pentru o parodie TV, care o are în rolul principal pe Julia Louis-Dreyfus, actrița devenită celebră după rolul din serialul “Seinfeld”.

Uitați de mașina despre care vorbește toată lumea, Tesla Model 3. Acum Mercedes-Benz AA-Class este cel care captează toată atenția. Mașinile electrice câștigă teren în industria auto, iar show-ul TV Saturday Night Live nu se poate abține să se amuze pe seama trendului. Echipa de filmare a tras un clip de 2 minute, în care susține că nu e nevoie decât de câteva tone de baterii AA pentru fiecare “plin”.

Parodia arată obiectul cu numărul un milion unu alimentat de micile minuni AA. Doar doar câteva, ci aproape 10.000 de asemenea minuni. Mașina se numește acum Mercedes AA Class, iar în clip, este prezentată ca fiind prima limuzină de lux propulsată doar de baterii AA.

Sub capotă, nu se alfă nimic altceva decât baterii alcaline. Și slava Domnului că portbagajul este spațios. Asta înseamnă și mai mult spațiu pentru bateriile de rezervă.

O viteză maximă de 83 km/h? Ei bine, poate trebuia să sară peeste acest aspect. E jenant chiar și pentru parodii și cu siguranță nu l-a făcut pe CEO-ul de la Tesla, Elon Musk, să își roadă unghiile de frică.

AA Class a dovedit că asigură cea mai bună siguranță în segment său, pentru că la testele de impact, doar baterii au sărit din mașină atunci când aceasta s-a lovit de zidul fix.

Display-ul Comand Online este un pic de groază: spune în continuu că bateriile sunt descărcate. Dar nu vă faceți griji. O funcție de eliminare a bateriilor, vă ajută să scăpați rapid de cele uzate. De toate cele 9.648.

Iar clipul păstrează partea cea mai amuzantă pentru final: “Bateriile nu sunt incluse în preț!”

 

https://www.youtube.com/watch?v=arQ8_PW-RiA

One Comment

Comentati?

Your email address will not be published.