Petrecere la stadion – Mercedes sărbătorește cel mai tare an din istorie pe Mercedes-Benz Arena

,
1.43K 0

Pentru prima oară în istoria de 22 de ani a evenimentului, Stars & Cars va avea loc la stadion. Și nu vorbim despre orice stadion, ci despre celebrul Mercedes-Benz Arena de la Stuttgart. Toți campionii diviziei sportive de la Mercedes, care au cucerit titluri mondiale în acest sezon, vor fi acolo pentru a sărbători cel mai bun an din istoria brandului.

12 decembrie este ziua super petrecerii. Campionul mondial din Formula 1 Lewis Hamilton, campionul din DTM Pascal Wehrlein, câștigătorul titlului în FIA Formula 3 Felix Rosenqvist, dar și coechipierii lor se vor afla la stadion pentru a concura în 15 curse și în cinci competiții speciale, de-a lungul unui circuit construit special cu această ocazie.

Mercedes-Benz Arena

“Pentru compania noastră, 2015 a fost cel mai bun an în sporturile cu motor. Așa că fanii și colegii noștri pot aștepta un eveniment cu totul special. Sunt covins că și anul acesta, Stars & Cars va fi o experiență memorabilă pentru toți prietenii Mercedes-Benz”, spune Dr. Dieter Zetsche, Președintele Consiliului de Administrație de la Daimler.

“Mercedes a avut parte de un an deosebit pe circuit, în fiecare dintre competiții – iar acum dorim să ne răsplătim fanii cu un eveniment pe măsura acestui sezon, chiar aici, la Stuttgart”, este promisiunea șefului diviziei de motorsport de la Mercedes-Benz, Toto Wolff.

Mercedes-Benz Arena

Printre cele mai importante momente ale zilei de 12 decembrie se află întâlnirea cu piloții de la ora 2:00 p.m., fascinaintele curse speciale care îi vor aduce pe campioni pe circuit și interviuri în exclusivitate cu toate vedetele vitezomane. Foștii piloți din Formula 1 Mika Hakkinen și David Coulthard se vor afla față în față într-o cursă inedită la volanul unor bestii Mercedes-Benz G 63 AMG 6×6. Un circuit improvizat cu o lățime de 7-8 metri va găzdui cele 15 curse.

“Eu și David ne-am distrat pe cinste împreună pe când concuram în Formula 1”, își amintește dublul campion mondial Mika Häkkinen. “Sunt convins că vom repeat figura și la volanul acestor monștri!”

Mercedes-Benz Arena

Lewis Hamilton promite, la rândul său, o cursă extrem de competitivă: “Mi-am sărbătorit fiecare dintre titlurile câștigate, în cadrul acestui eveniment, Stars & Cars, așa că aștept cu nerăbdare să particip și după cel de-al treilea titlu mondial, pentru a împărtăși acest succes cu fanii Mercedes-Benz, dar și cu întreaga echipă.”

Pentru a lua loc în tribunele arenei de la Stuttgart, un adult va fi nevoit să plătească 5 euro. Acest preț include și transportul public oferit de compania locală de transport. 150 de locuri vor fi rezervate persoanelor cu dizabilități și vor fi oferite contra aceleiași sume. Copiii sub 14 ani au acces liber. În plus, Muzeul Mercedes-Benz va permite accesul, fără niciun cost suplimentar, tuturor deținătorilor de bilete la spectacol.

Comentati?

Your email address will not be published.