Arta din GLA

,
1.92K 0

Modelul GLA inspiră artiștii din întreaga lume. Nu vorbim aici despre Michelangelo și nici despre Picasso, din moment ce s-au născut mult prea devreme pentru a vedea noul SUV Mercedes-Benz. Dar a fost o pictură în stil renascentist și una cubistă în concursul de artă care i-a provocat pe tinerii artiști să-și exprime viziunea despre noul model.

Urmașii artistului deschizător de drumuri, Andy Warhol, au pus pe pânză viziunea personală despre noul Mercedes GLA 2015 în cadrul unei competiții care s-a numit Arta din GLA. Un artist inovator a pictat un fundal complet albastru, într-o viziune foarte originală, o perspectivă care i-a lăsat cu gura căscată pe toți cei aflați în salonul de expoziție. Un altul a ales să plaseze logo-ul cu stea în trei colțuri printre stelele galaxiei. Un artist original, adept al culturii pop, l-a desenat pe Roadrunner de la Looney Tunes într-un décor din Marele Canion, chiar lângă SUV, lăsîndu-I fără replică pe spectator.

Cel care a găzduit evenimentul a fost James R. Woodard, care a și predat artă la New York timp de câțiva ani. El spune că artiștii nu ar trebui să fie niciodată preocupați de cum le văd alții lucrările. Doar să pună suflet în ele. Și asta au și făcut, în Concursul de Artă GLA. Peste 20 de tablouri au intrat în finala competiției, iar artiștii ua putut să-și voteze și ei favoriții. “De câte ori putem să votăm?” a fost înrebarea care i-a făcut pe toți cei aflați în salonul expoziției să izbucnească în râs.

Vedeți toate tablourile, alegeți-vă favoritul și aflați câștigătorul Concursului de Artă GLA, urmărind următorul video:

Comentati?

Your email address will not be published.