Mecanicii salvează o pisică blocată la motorul unui Mercedes-Benz CLA

,
2.26K 0

Mecanicii Mercedes-Benz sunt experți și în salvarea animalelor. Trebuie să fie! Recent, experții de la Mercedes-Benz of Tampa, din Florida, au salvat o pisicuță de 10 săptămâni blocată sub capota unui Mercedes-Benz CLA.

Știți expresia “motorul toarce ca o pisicuță”. Dar nu ne așteptăm niciodată să apară o pisică în el. Cel puțin, nu până se întâmplă. O profesoară de clasa a treia din Florida a auzit mai întâi un tors de pisică, apoi un mieunat disperat venind de sub capotă, în drumul spre școală. După lecțiile predate în acea zi, profesoara a mers de urgență la reprezentanța Mercedes-Benz Tampa Bay ca să vadă de ce îi miaună motorul. “Doamnă, aveți o pisică la motor”, a fost diagnosticul primit de la specialiști. Mda, motoarele torc, dar nu miaună.

La început, doi mecanici au încercat să scoată pisica. Apoi au mai apărut 10 specialiști ca să le dea o mână de ajutor”, a povestit doamna profesoară Kaufman.

Situațiile (sau pisicile) disperate cer măsuri disperate. Așa că mecanicii au demontat câteva piese ale mașinii pentru a salva pisicuța care, speriată, se tot plimba dintr-un loc în altul sub mașină. Au avut nevoie de aproximativ 15 minute doar ca să o localizeze.

“După ce ne-am dat seama unde este pisica, procesul a fost foarte rapid”, a spus Jason Murphy, mecanic pentru vehicule comerciale la Mercedes-Benz of Tampa.

Murphy a devenit și expert în salvarea animalelor. De-a lungul timpului, a salvat pisici, veverițe, iepuri, șoricei, șobolani și chiar șerpi!

“A fost mult mai ușor cu pisica decât a fost cu șarpele care a intrat în bordul unui Mercedes după ce copilul care voia să-l ducă la școală, l-a scăpat în mașină”, a povestit acesta.

Acum profesoara a decis să o păstreze pe mica supraviețuitoare mieunătoare și să o numească “Mercedes”.

“Cei de la reprezentanța Mercedes-Benz of Tampa au dovedit că le pasă chiar și chestii micuțe”, a spus Kaufman. “Zece mecanici au abandonat tot ce făceau pentru a salva viața acestei pisici”. Și nici măcar nu au taxat-o pentru vizita la service!

Se pare că Mercedes-Benz CLA are magnet la pisici. Reclama din 2014 arăta o pisică alunecînd ușor de-a lungul profilului aerodinamic al mașinii pe care Mercedes o numește “cea mai aerodinamică din lume”.

*Fotografii din reclama la Mercedes-Benz CLA din 2014.

Comentati?

Your email address will not be published.