Stelele întâlnesc stele în campania Mercedes-Benz pentru Euro 2016

,
1.46K 0

Toți jucătorii de top din naționala Germaniei într-o singură mașină? Da, Mercedes-Benz a făcut-o și pe asta! Compania premium de la Stuttgart promovează spiritul de echipă, arătîndu-și sprijinul total petru echipa națională la Euro 2016, prin intermediul campaniei “Vive La Mannschaft” (“Trăiască echipa!”)

Echipa națională a Germaniei este gata să pornească la drum, către țara organizatoare, Franța, la bordul modelelor speciale SCORE! Spotul TV a fost prezentat în premieră, în această seară, la televiziunea germană, și aduce pe micile ecrane superstaruri ale fotbalulului german. Boateng, Sami Khedira, Toni Kroos, lkay Gündoğan, Mesut Özil, Bastian Schweinsteiger și Manuel Neuer, alături de team managerul Oliver Bierhoff, urcă la bordul mașinilor Mercedes: “Sunt dinamice, au personalitate, oferă încredere: băieții noștri și modelele speciale SCORE! de la Mercedes-Benz fac echipă bună împreună!”, spune Bierhoff.

Euro 2016 (5)

“Jucătorii echipei noastre naționale au mereu evoluții exemplare, un spirit de echipă pe măsură și arată mereu respect reciproc”, explică Dr. Jens Thiemer, vicepreședintele departamentului de Marketing de la Mercedes-Benz alianța cu naționala antrenată de Loew. “Sunt, așadar, reprezentanții perfecți pentru modelele noastre Mercedes-Benz SCORE!, atât pe teren, cât și pe șosele.”

A-Class, B-Class, GLA și V-Class sunt singurele modele care vor beneficia de echiparea de top inclusă în pachetul SCORE!. Acest pachet include dotări ca Active Parking Assist, țevi de evacuare cromate, jante din aliaj ușor și volan multifunctional îmbrăcat în piele.

Euro 2016 (4)

Modelele sunt ușor de identificat în trafic, pentru că pe portiere apar sigla Federației Germane de Fotbal, logo-ul Mercedes-Benz, dar și patru stele care reprezintă cele patru titluri mondiale pe care și le-a adjudecat Germania.

Modelele sunt disponibile în ediție limitată, dar și pentru o perioadă de timp limitată. Și românii au ocazia să le vadă! La Paris, România joacă meciul de deschidere împotriva Franței, la Paris.

Comentati?

Your email address will not be published.