Party like a Russian! Fiica unui milionar rus gonește prin Moscova cu noul său Mercedes

,
2.14K 0

Fiica unui milionar rus, Mara Bagdasaryan, a dus hit-ul lui Robbie Williams “Party like a Russian” la un alt nivel. Frumoasa super bogată a gonit prin Moscova, acolo unde șoferul lui Vladimir Putin și-a pierdut viața în urma unui accident teribil, atingând 160 km/h. Se pare că nimic nu-i stă în cale tinerei moștenitoare, care a strâns deja 350 de amenzi de circulație.

Poliția nu o poate speria pe sfidătoarea Mara Bagdasarjan, care tocmai și-a testat noul Mercedes, rulând cu viteză prin capitala Rusiei. Ba mai mult, tânăra a folosit banda centrală a arterei de circulație, care este rezervată președintelui Vladimir Putin și altor oficiali de rang înalt.

Party like a Russian (2)

Tatăl său, un magnat al industriei alimentare, s-a împăcat cu ideea că fiica sa nu poate fi oprită. Nu numai că Mara sfidează autoritățile, dar are și obiceiul de a posta filmarea escapadelor sale pe rețelele de socializare și de a se lăuda cu ele.

Cel mai recent clip o arată pe tânăra de 23 de ani la volanul unui Mercedes, ajungând la 160 km/h într-o zonă în care limita este de 50. Postarea a fost acompaniată de descrierea “Când te grăbești”.

Celebră pentru stilul său de viață extravagant și pentru cheltuielile fără măsură, Mara Bagdasarjan a strâns 350 de amenzi de circulație, dintre care 140 încă neplătite, în valoare de aproximativ 13.000 de euro.

Comentati?

Your email address will not be published.