Mercedes CLA Shooting Brake 2017 primește un update (video)

,
1.61K 0

Mercedes CLA Shooting Brake 2017 urmeză la rând cu ruda sa cu patru uși și primește aceleași ușoare modificări tehnice și de design. Și avem toate detaliile, plus un video în exclusivitate, grație spionului de serviciu, cameramanul Walko.

Bara față, grila și farurile ușor modificate – acum cu tehnologie LED oferită opțional – dar și stopurile sunt tot ceea ce primim în ceea ce privește designul. La interior, modificările sunt și mai discrete, oferind doar conexiune Apple și Google MirrorLink, în plus față de modelul actual.

Structura denumirii pentru versiunile diesel se vor schimba. În locul insignelor actuale CDI și Bluetec, modelele CLA Shooting Brake cu propulsie diesel vor fi diferențiate prin prezența unui simplu ‘d’, aplasat după indicativ.

Dynamic Select va fi acum oferit standard, atât la varianta manuală, cât și la cea automată (cutia cu dublu ambreiaj și șapte trepte 7G-DCT), cu excepția motoarelor de bază. Sistemul reglează răspunsul motorului, al transmisiei, al suspensiei, al direcției și al aerului condiționat în patru moduri de rulare: Comfort, Sport, Eco și Individual. Dar cele mai importante vești sunt concentrate în jurul suspensiei adaptive oferite opțional, disponibilă în premieră la CLA.

Sunt așteptate modificări minore subt capotă, cele mai multe dintre ele fiind rezervate vârfului de gamă CLA 45 AMG, care primește un plus semnificativ de putere. Aceasta va crește de la 360 la 381 CP, grație noii setări a computerului de bord și a presiunii admisiei (superioare) revizuite. Un diferențial autoblocant mecanic ar trebui să-și facă apariția, de asemenea, alături de CLA 45 AMG.

Așteptați-vă să vedeți Mercedes CLA Shooting Brake 2017 la salonul auto de la Geneva din luna martie.

Comentati?

Your email address will not be published.