Din “Friends” la Top Gear – Actorul Matt LeBlanc va fi co-prezentatorul emisiunii

,
1.24K 0

Fosta vedetă din “Friends” (“Prietenii tăi”) se alătură echipei Top Gear ca și co-prezentator, a anunțat BBC. Matt LeBlanc își va uni forțele cu Chris Evans și cu misteriosul Stig pentru a aduce pe micile ecrane cele mai tari și mai noi mașini.

Matt LeBlanc se va alătura echipei de producție a emisiunii Top Gear imediat și va apărea pe micile ecrane în luna ai, atunci când va fi lansat noul sezon. “Alți membri noi vor face parte din echipa Top Gear, iar numele acestora vor fi anunțate în curând”, a declarat un reprezentat BBC.

“Fiind obsedat de mașini și un mare fan al emisiunii Top Gear, sunt onorat și entuziasmat să fac parte dintr-un nou capitol al acestui show legendar. Ce emoții!”, a exclamat fostul Joey Tribbiani la scurt timp după ce BBC a oficializat prezența sa la Top Gear.

Chris Evans pare la fel de încântat de prezența actorului de comedie în fața camerei de luat vederi de la Top Gear: “Vom aduce cele mai nebunești noțiuni ale noastre în ceea ce privește mașinile, ceea ce este pentru noi o meserie de vis. Și știu că vom pune în aplicare ideile noastre referitoare la călătorii la bordul mașinilor. Abia așteptăm să vă arătăm la ce am lucrat până acum.”

În urmă cu trei ani, Matt LeBlanc a fost artizanul unui moment istoric din postura de invitat la Top Gear: a devenit vedeta care a parcurs cel mai rapid tur de circuit. Și a făcut asta la bordul unei mașini cu volanul pe dreapta, deși americanul este obișnuit să conducă pe partea dreaptă a drumului.

 

Comentati?

Your email address will not be published.